Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Prins Bertils Boulehall

0,0
0 recensioner

Prins Bertils Boulehall

0,0
0 recensioner
Prins Bertils Boulehall

Prins Bertils Boulehall ute på Djurgården är en av Sveriges mest kända och anrika boulehallar. Här anordnas bland annat företagsevents med tävling och instruktör kombinerat med mat, dryck och tilltugg på lagom avstånd från city.

Prins Bertil förde boulesporten till Sverige och hans namn är även aktat bland spelare i boulens hemland Frankrike. Granne med Rosendals Trädgård ligger den ansedda boulehallen som är döpt efter honom, och här kan både noviser, proffs och kollegor samlas för att utmana varandra i klotspelet. Hallen drivs idag av Sjöcaféet och är öppen för bokningar året om. Här finns åtta banor och plats för närmare 100 personer, vilket inte minst gör den passande för olika sammankomster och stora grupper.

Den som är ute efter en komplett boulekväll kan exempelvis boka både instruktör och en hel buffé samt vin, cava och andra drycker. Det går till och med att komponera sin egen meny. Ett annat alternativ är att ta ett parti boule och sedan promenera bort till en bokad lokal på Sjöcaféet på andra sidan pittoreska Djurgården. Måndagskvällar är Prins Bertils Boulehall öppen för allmänheten, annars är den avsedd för medlemsgrupper och under helgen för tävlingar. Då är det bara att sätta sig på åskådarbänken och dra lärdom av hur proffsen för sig med kloten.

Se även Sjöcaféet

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Prins Bertils Boulehall!

Användarbilder på Prins Bertils Boulehall

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild