Tävla under Riesling Week och vinn ett restaurangbesök

Den 12-18 juni går årets Riesling Week av stapeln på ett 30-tal restauranger runt om i landet, bland annat på Barbro och Råkultur i Stockholm. Nu lottar vi ut tre presentkort à 1000 kronor som kan användas på någon av alla restauranger som deltar. Tävlingen pågår under hela veckan.

Under Riesling Week kan vinälskare ta del av den populära tyska druvan, som bland annat kommer att serveras i mängder på glas samt i specialframtagna vin- och matkombinationer på menyn. Det kommer även att ges tillfälle till att prova guldkorn från restaurangernas vinkällare.

Som Thatsup-läsare har du möjlighet att vinna ett presentkort värt 1000 kronor på en valfri restaurang som deltar under veckan. Allt du behöver göra för att ha chansen att bli en av vinnarna är att bli medlem på Thatsup (om du inte redan är det) och sedan maila länken till din profil till oss på [email protected] alternativt tagga den du vill äta med i vårt tävlingsinlägg på Facebook senast söndag den 18 juni. Tävlingen pågår under hela veckan och varje vinnare vinner ett presentkort som kan användas när som helst under en period som restaurangen själv bestämmer.

Nedan hittar du samtliga restauranger som deltar under Riesling Week 2017.

Stockholm
Barbro, Bar Central, Ekstedt, Esperanto, Hillenberg, Imouto, Konstnärsbaren (KB), Niklas, Nook, Görvälns Slotts restaurang, Råkultur, Shibumi, Speceriet, The Burgundy, The Winery Hotel, Tyge & Sessil

Göteborg
Vini e Liquori, Hos Pelle, Project, Thörnströms Kök, Vinbaren 28+

Malmö
L’Enoteca

Uppsala
Hambergs Fisk, Jay Fu’s

Gotland
Smakrike Krog

Öland
Hotell Borgholm

Södra Sverige
Majas vid Havet, PM & Vänner

Norra Sverige
Camp Ripan Restaurang, Hunger och Törst, Linnéa & Peter, Restaurang CG, Restaurang Nygatan 57, Restaurang Tage, Söders Källa, Vinkrogen

Läs mer på Wines of Germanys hemsida.