Calle P

3,6
32 betyg
Restaurang
Hemsida
Instagram
Calle P
3,6
32 betyg
Hemsida
Instagram

Calle P huserade i den inglasade paviljongen som ligger mitt i Berzelii Park redan på 90-talet, men stängdes 1997. Under hösten 2018 öppnade man krogen igen och tog då över Berns Bistro & Bars lokaler. Bakom står Stureplansgruppen tillsammans med trion från Sixten & Frans som kommer att erbjuda matsal, bar och uteservering.

Föreslå ändringar

Recensioner av Calle P

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 aug 2023

Service på hög nivå! Så bra bemötande när vi kom, trevlig och hjälpsam! Vi hade inte bokat bord men lyckades få senare på kvällen, så ett glas i baren blev det medans.
En calvados och ljust rosé beställdes. Finns mycket s... Visa hela »

6 jul 2023

Allt var supergott men fanns INGENTING som var veganskt (i mina ögon helt sjukt). De kunde inte anpassa efter allergier. Det positiva är uteserveringen, trevlig personal och maten/drinkarna är verkligen superbra! Men lite pricy och drar ner betyget när de inte kan allergianpassa.

10 maj 2019

Var här och drack drinkar innan en middag (på annat ställe) och var riktigt nöjd. Trevliga i baren, varken mer eller mindre samt goda drinkar. Härlig atmosfär och inte supermycket folk när vi kom vilket var trevligt, gjorde att man lätt fick en plats i baren... Visa hela »

30 aug 2022

Har länge velat gå hit! Varför det inte blivit av vet jag inte, men nu äntligen!

Restaurangen ligger mitt i Berzelii Park, ett helt underbart läge. Det är absolut mitt i stan men samtidigt får man en känsla av att vara en bit från stadens lar... Visa hela »

29 jun 2023

Översätt till svenska »

It is hard to decide how to rate this place. I hesitated between a 2 and a 3 but in reality it’s everything from a 5 to a 1. A 5 for the party atmosphere and outside terrace, end of June, just magical. 3-4 for the food which got some real compliments from some of the friends I was with. I took... Visa hela »

30 apr 2022

En blandad upplevelse av @callep_restaurant .
Själva lokalen är inglasad och väldigt mysig. Deras uteservering på sommarn lär vara supernice. Servicen är en blandad kompott, många servicetabbar. Glömt att lägga in vår beställning, dä... Visa hela »

12 okt 2018

Jag hann besöka nya Calle P hela fyra gånger första veckan de öppnade, det talar för sig själv.

Här serveras innovativa och kreativa mellanrätter med klassiska ingredienser. Jag har hunnit testa ett par stycken, och tycker genuint att alla var super... Visa hela »

25 apr 2022

Varit på Calle P ett par gånger nu, endast ätit här två gånger dock. En gång för drink som var god, helt ok inget man minns särskilt väl men god. En gång för middag som var medioker, åt en pasta som jag inte heller riktigt minns... Visa hela »

28 aug 2023

Väldigt mysigt ställe då de ligger vid en park! God o vällagad mat ☺️ kommer absolut komma tillbaka dit!

27 okt 2018

Kul att det äntligen hänt något med gamla Bistro Berns, som man ändå får säga var ganska trist och ointressant. Hamnade spontant på Calle P i måndags. Inte jättemycket folk, men kanske inte så konstigt en måndagkväll. Inte så... Visa hela »

29 okt 2022 · Uppdaterad

29/10 2022!
Sitter och intar min lunch på Calle P! Det känns härligt att blicka över en matsal som ändå har bord fulla vid dessa tider med lågkonjunkturen samt höstlov. Det är en dystert tid som återigen hägrar över restaurangbransc... Visa hela »

26 okt 2020

En favorit! speciellt på sommaren då de har en riktigt trevlig uteservering! Lokalen är inte så stor men eftersom du sitter i en glasbur, väldigt mysig glasbur, så känns det inte trång. Skulle säga det perfekta stället för en vinlunch på... Visa hela »

28 nov 2021

Hit går man för lite mer festlig middag med kompisarna! Passar dock superbra som dejt ställe också. Vi körde in lite snacks först med några drinkar. Ostbricka ok, oliverna grymma och arancini superbra. Jag tog ingen drink men sällskapet var nöjda. Huvu... Visa hela »

22 aug 2019

Grabbarna har gjort det igen! Jag har väntat alldeles för länge på att gå hit. Fantastisk peppig stämning som är utmärkt om man vill ta en AW eller middag med kompisgänget. God mat där upplägget är mellanrätter i prisklassen 100-200... Visa hela »

30 nov 2020

Mitt första besök när restaurangen var ganska var det godkänt, men inte så mycket mer. Trevlig personal och god mat men där några rätter föll platt.

Efter ett antal fler besök har Calle P blivit en av mina absoluta favoritkrogar i stan. Fo... Visa hela »

21 nov 2018 · Uppdaterad

Uppdatering aug 2022:

Trevlig och fin uteservering. Känns livat utan stök
Maten smakar bra, något överprisatt.
Trevlig häng med kompis, AW.

Lite svårigheter med kommunikation med servicen
Vi fick i. En rätt som ingen av oss bestä... Visa hela »

8 jun 2020

Superhärlig liten oas i Berzelii park. Perfekt för aw! Vi gick dit för en söndagslunch, solen sken och fåglarna kvittrade i träden på uteserveringen. Var ganska lugnt när vi kom och sen blev det lite lunchrush, tyvärr tappade dom servicen då.. bes... Visa hela »

22 mar 2021

Prickar rätt på alla sätt egentligen. Otroligt trevlig personal, snabb och uppmärksam service, riktigt skön känsla i lokalen och god mat. Eftersom att de gör sin egen pasta var jag tvungen att testa och fick mer än godkänt och vill gärna komma tillb... Visa hela »

29 apr 2021

Calle P bjöd på trevlig stämning och god mat en vardagskväll för middag. Vi testade råbiffen som var riktigt god med jordärtskockschips, och vongolen som smakade gott av persilja, vitlök och chili. Det hade kunnat vara lite mer citron i den dock! Maten och s... Visa hela »

9 jun 2019

Så trevligt och mysigt ställe! Vi satt på uteserveringen, det regnade men gick bra att sitta där ändå, det gjorde det nästa ännu mysigare. Härlig musik, bra stämning och väldigt trevlig personal. Verkligen den ultimata uteserveringen för... Visa hela »

Sida 1 av 2