Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Calle P

4,0 • 5 recensioner
Calle P

Calle P huserade i den inglasade paviljongen som ligger mitt i Berzelii Park redan på 90-talet, men stängdes 1997. Under hösten 2018 öppnade man krogen igen och tog då över Berns Bistro & Bars lokaler. Bakom står Stureplansgruppen tillsammans med trion från Sixten & Frans som kommer att erbjuda matsal, bar och uteservering.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 okt 2018

Jag hann besöka nya Calle P hela fyra gånger första veckan de öppnade, det talar för sig själv.

Här serveras innovativa och kreativa mellanrätter med klassiska ingredienser. Jag har hunnit testa ett par stycken, och tycker genuint att alla var super... Visa hela »

10 maj 2019

Var här och drack drinkar innan en middag (på annat ställe) och var riktigt nöjd. Trevliga i baren, varken mer eller mindre samt goda drinkar. Härlig atmosfär och inte supermycket folk när vi kom vilket var trevligt, gjorde att man lätt fick en plats i baren... Visa hela »

27 okt 2018

Kul att det äntligen hänt något med gamla Bistro Berns, som man ändå får säga var ganska trist och ointressant. Hamnade spontant på Calle P i måndags. Inte jättemycket folk, men kanske inte så konstigt en måndagkväll. Inte så... Visa hela »

21 nov 2018

Smakar det bra, javisst, mycket gott.

Men föreställ dig följande scenario:

Du tar in 2 rätter och när du serveras dessa så känner du dig som Gulliver. Varför , jo portionerna är gjorda för möss. Sen betalar du 300 kr för... Visa hela »

22 okt 2018

god mat med smårätter att dela! Mycket folk. lite i dyraste laget