Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Chokladfabriken Dalagatan

5,0 • 1 recension
Chokladfabriken Dalagatan

Sedan 1997 har Martin och Ellinor Isaksson försett Stockholm med hantverkspraliner av finaste kvalitet. Idag finns Chokladfabriken i flera stadsdelar runt om i Stockholm, men tillverkningen, från ax till limpa, sker i deras butik på Södermalm. Förutom choklad tillverkas bröllopstårtor, glass och bakverk till försäljning och på beställning.

Butiken på Dalagatan hittar du ett stenkast från Vasaparken, i hjärtat av Vasastan. Vare sig du är sugen på en kopp varm choklad, en bakelse eller en hel tårta så är det hit du ska gå om du älskar choklad. Är du istället sugen på kaffe är du lika välkommen att slå dig ner och njuta av en kopp rättvisemärkt.

Förutom butik och café erbjuder Chokladfabriken även chokladprovningar och pralin- och dessertkurser. Boka in en tid på fabriken, eller förflytta provningen eller kursen hem till dig. Prova på olika chokladsmaker och lär dig grunderna till hur du lyckas med en bakelse.

Vill du istället göra en beställning kan du skräddarsy såväl praliner som bakverk, så att du får precis de smaker som du gillar allra bäst.

Se även Chokladfabriken City, Chokladfabriken Södermalm, Chokladfabriken Sankt Eriksplan, Chokladfabriken Åhléns City, Chokladfabriken Täby Centrum

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2019

Blev så glad när jag såg att de öppnat så nära mig!! Godaste chokladen!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

3 jun 2019

Choklad i världsklass!

21 jun 2019

Fantastiskt! Varje fredag året om ;)