Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Friekosör

5,0
4 betyg
Redigera Friekosör

Bakom Friekosör hittar du grundaren Lena Hellman, en frisör med lång erfarenhet som utvecklat ett sätt att färga hår med örter samt bleka med lera och salter. Sedan 2001 driver hon denna växtbaserade salong på Bastugatan, som förmodligen är en av Södermalms första inom kategorin.

Friekosör består av ett litet frisörteam som bland mycket annat erbjuder trendiga klippningar och färgningar – vad som skiljer dem åt är bara den lilla detajlen att de arbetar växtbaserat. Lena som driver salongen arbetar 100% växtbaserat, och hon har höga ambitioner. Hon hoppas kunna inspirera branschen till att välja mer miljövänliga alternativ när det gäller hårvård, dels för kunderna men också för frisörerna. På Friekosör erbjuds en snäll miljö för alla som arbetar, vistas och besöker salongen samtidigt som de bidrar och främjar till en värld där växtbaserat är ett naturligt alternativ.

Utöver hårbehandlingar kan man även handla från ett växtbaserat sortiment på salongen. Lena och hennes dotter Frida har lanserat sitt eget växtbaserade hårvårdsmärke som med hjälp av erfarna kemister och noggranna experiment lett fram till varumärket HerbHubSweden. HerbHubSweden erbjuder allt en frisör behöver för att arbeta växtbaserat, och lägger grunden för en välmående hår och hårbotten. Bland produkterna hittar du allt från växtbaserad hårfärg , massageborstar till schampo och balsam och diverse stylingprodukter.

I salongen på Söder kan du bland annat boka klippning, färgning med växtfärg, styling, inpackning, slingor och uppsättningar. Du kan även få en konsultation för att få mer information och hitta den bästa behandlingen för just dig.

Läs mer om alla behandlingar och spana in webbutiken på hemsidan.

Användarbilder på Friekosör Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jun 2022

Bra kunskap och mycket bra produkter, jag känner mig trygg och kommer Aldrig byta frisör igen. Jag har hittat den bästa nu👍😀👍

29 jun 2022

Bästa frissan, det är Lena det :-)

29 jun 2022

Har gått här flera år och kommer stanna. Första frisören som förstår vad som passar mig o mitt tunna hår. Har fått en frisyr som fungerar för mig. Dessutom alltid lika trevligt och informativt, samt de bästa produkterna. Rekommenderas varmt!

29 jun 2022