Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Fredriksborg Hotell & Restaurang

Intill fästningen som uppfördes i början av 1700-talet ligger Fredriksborg med sina unika hotellrum. Matsalen består av de tre intilliggande rummen Spisrummet, Salen och Hårlemanska rummet. Här finns det plats för ca 75 gäster vid borden som kommer ifrån Båtsnickeriet på andra sidan Oxdjupet. En av Fredriksborgs grundtankar är att jobba med så närproducerade produkter som möjligt och att laga mat från grunden.

Användarbilder på Fredriksborg Hotell & Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 apr 2015

Vilken upplevelse detta var! om man är sugen på en utflykt med bil eller båt så är detta ett måste! Jag bjöd mina svärföräldrar hit en sensommar, vi åkte hit med båt och det första man möts av när man ska lägga til... Visa hela »

25 dec 2014

Wow säger jag bara. Fredriksborg är ett av de mesta genuina ställen man kan hitta kring Stockholm. Själv tog jag mina föräldrar hit med båt, vilket så klart blev en given succé. Det var bara middag över kvällen, men jag skulle gärna tä... Visa hela »

26 okt 2015

Riktigt mysigt hotell i romantisk herrgårds-stuk som ligger precis intill vattnet. Personalen var fantastiskt trevliga och tillmötesgående. Varför de inte får ett högre betyg är för att maten inte var sådär. Dock ett mycket trevlig helhetsintryck.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.