Avsmakningsmeny - 5 rätter (finns även 3 rätters) för halva priset. Det är ett erbjudande man inte har råd att inte utnyttja Lokalen är konstig men det är hela Crespis koncept. Accepterar man det så är det faktiskt kul med en röd tråd. Fem rätter en själv knappast skulle ha tid , kunskapen eller orken att göra själv hemma. Med detta sagt så fanns det tyvärr stora missar. Förrätten med hummer och pilgrimsmussla....vart var dessa råvaror...kvar i köket? Det luktade även väldig väldigt illa. Sista rätten med gris, torrare kött har jag inte haft i mitt liv. Men överlag, en 2 timmars middag med roliga smaker, fin presentation och prisvänligt. Skulle jag ha betalat fullt pris, nej det tror jag absolut inte. Tyvärr. Älskar alla Crespis restauranger men just denna avsmakning var inte Yippee ki-yay En trevlig middag, i luftig, kitschig lokal med trevlig service. En vinlista so är lika lång som Nilen
Menyn finns även som vegetarisk. Deras rabatt på 50% räcker fram till slutet av juni och passa på. Nu under Corona tider så är de väldigt noga med att borden är långt låååångt ifrån varandra
Avsmakningsmeny - 5 rätter (finns även 3 rätters) för halva priset. Det är ett erbjudande man inte har råd att inte utnyttja Lokalen är konstig men det är hela Crespis koncept. Accepterar man det så är det faktiskt kul med en röd trå...
En solklar fyra! Tyckte väldigt mycket om Djuret, men det kanske saknar det där lilla extra för att få en 5:a?
Djuret har 50 % på sina menyer nu i och med Corona. Jag har velat äta här ett tag så perfekt tillfälle att passa på! Vi började kvällen en trappa upp på Tweed som är sjukt bra! Sedan traskade vi ner och blev placerade i källaren. Såå mysigt verkligen! Gillade lokalen väldigt mycket.
Först fick vi ett bröd som var fantastiskt! Otroligt gott. Vi körde på 3-rättersmenyn. De hade även en 5-rätters meny. Först ut var var en tartar på oxinnanlår som var otroligt god! Väldigt somriga smaker. Den var inte mald utan i större bitar. Rätt nummer två var en röding med ramslökspesto, ramslöksolja, forellrom, krasse och sparris. Också himla god! Drack ett vitt naturvin (som jag precis börjat få upp ögonen för) som även det var otroligt gott. Till den tredje och sista rätten drack jag ett rött vin som var grymt! Minns inte nu var det hette men det var ett rött vin som ingick i vinmenyn som man kunde lägga till. Djuret är verkligen ett ställe för den vinintresserade, vinlistan är oändligt lång. Den sista rätten var träkolsgrillad griskotlett med blomkålskräm och olika tillbehör. Griskotlett låter kanske inte superlockande, men den var SÅ GOD! Den var både min om mitt sällskaps absoluta favorit.
I övrigt var servicen jättebra, verkligen. Kan inte klaga på något. Rekommenderar alla att gå hit!
En solklar fyra! Tyckte väldigt mycket om Djuret, men det kanske saknar det där lilla extra för att få en 5:a?
Djuret har 50 % på sina menyer nu i och med Corona. Jag har velat äta här ett tag så perfekt tillfälle att passa på! Vi bö...
Har länge velat äta på Djuret och häromdagen fick jag chansen. Besöket fick en bra start då vi blev placerade i baren, ni som följer mig kanske vet att det är min favoritplats. Restaurangens inredning är lite jaktstuga möter frans Bisto .Grönt, rött, sammet, läder och djurhuvuden. Även om det låter konstigt så passar det, väldigt mysigt och personligt. Jag gillar det!
Nu till maten. Vi fick välja mellan 3 eller 5 rätter. Vi valde 5 plus 2 snacks. Gör inte de. Blir för mycket, speciellt om du tar benmärgen som snack. Mättande och för stor (för att vara ett snack) Jag gillar också att menyn inte innehåller någon efterrätt då jag är mer en förrättsmännsika än dessert. Maten var en dröm. Vi började med snacks bestående av svålchips med dipp och benmärg med löjrom. Megagott. Den första rätten på den faktiska menyn var min favorit, Carpaccio på pilgrimsmussla och hummer med lagrad tomatvinäger, helt jäkla sinnesjuk var den. Sen kom det Lättgravad och bakad regnbågsforell, Krispigt stekt fläsksida och griskind, Stekt bröst av vårkyckling och pankofriterad kycklingmousseline med lårconfit och till sist kvällen näst bästa rätt, Lammytterfile stekt 48 °C, ramslöksfylld krispig bringa och rökt hjärta. Otroligt god! Sen rullade vi hem!
Kommer absolut tillbaka för en datenight. Skulle gärna besöka Burgundy och innegården på sommaren!
Har länge velat äta på Djuret och häromdagen fick jag chansen. Besöket fick en bra start då vi blev placerade i baren, ni som följer mig kanske vet att det är min favoritplats. Restaurangens inredning är lite jaktstuga möter frans Bisto .Grö...