Café Nizza

3,8
33 betyg
Restaurang
Hemsida
Instagram
Café Nizza
3,8
33 betyg
Hemsida
Instagram

På Södermalm huserar franskinfluerade Café Nizza, syskon till Babette på Roslagsgatan. Här serveras en meny med snacks, förrätter, varmrätter och desserter. Matmenyn är lagom lång, vilket gör det enklare att bestämma sig, medan vinlistan däremot är otroligt gedigen. Boka bord eller chansa på drop in-platser.

Föreslå ändringar

Recensioner av Café Nizza

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 nov. 2023

Recension baserat på en tisdagskväll.

Lokalen var bra, lagom stor, ligger en bit bort från tunnelbanan men i övrigt ett härligt område. Trevlig personal som var hjälpsamma med allergier. Maten var god. Jag tycker dock att priserna är något hö... Visa hela »

15 maj 2023

Mysigt litet ställe på söder som varit populärt ett bra tag och lite knivigt att få bord. Men med lite framförhållning går det såklart. De tar bara bokningar för mindre sällskap. Tror att de max tar bokningar för sex personer. Visa hela »

31 okt. 2023

Till Nizza går du en lördagslunch utan planer efter. Nizza har blivit lite av en institution, även om jag inte går dit varje helg vet jag att den finns och att det ALLTID håller måttet. Mitt sällskap och jag ses vid 13.30 och lämnar nog inte förens 18... Visa hela »

14 maj 2020 · Uppdaterad

Jag har hört väldigt bra om Nizza och länge haft restaurangen på min prioritetslista över ställen jag måste besöka. Detta trots att stängningen av Hjördis fortfarande gör lite ont. Passade dock på att gå hit när jag fyllde å... Visa hela »

22 apr. 2018

Nizza är speciellt och unikt, framför allt när det kommer till maten, men sen hur gott det faktiskt är, är en annan femma. Man kan välja från en liten à la carte, alternativt en set menu, där de har plockat ut favoriterna. Vi tog den, en femrätter... Visa hela »

31 okt. 2023

Levde upp till förväntningarna jag hade innan besöket, mycket god mat! Vi bokade samma dag så då fanns det bara tid vid öppning men det funkade toppen för oss! Personalen var supertrevlig och kunnig, man kunde välja på större portion för 60 k... Visa hela »

6 dec. 2020

God italiensk mat i en mysig kvarterskrogsmiljö! Lite att önska smakupplevelsemässigt men det vägs upp av trevlig service, riktigt rimlig prisbild (595 kr för förrätt, pastarätt, varmrätt och liten dessert) och härlig atmosfär.

6 maj 2018

Man kommer in här med höga förväntningar efter läst om Nizza i var och varannan DN På Stan och jag tycker verkligen de lever upp till dem. Personalen känns otroligt erfaren och intresserad när man har frågor, maten är fantastisk och deras viner ä... Visa hela »

2 nov. 2018

Liten vardagsromantisk kvarterskrog med kakel, marmor och behaglig belysning.
Blandad klientel men något mer åt det söderchilla hållet. Typ artsy farsty ppl.
Boka bord, det finns drop-in platser i baren.
Min helhetsupplevelse av maten var understimulerande (kan h... Visa hela »

27 nov. 2020

Jag hade otroligt höga förväntningar på Café Nizza. Har sett många bilder på sociala medier och hört att pastan ska vara magisk. Jag och min vän har försökt få bord vid flera tillfällen, men det är alltid fullbokat. Men så... Visa hela »

5 jan. 2017

Trevlig kvarterskrog på Åsögatan. Vid bordsbokning väljer restaurangen vad du ska äta i form av en femrättersmeny. Otroligt gott och prisvärt (500kr). Stort plus för den generösa vinlistan.

14 maj 2020

Jag vill älska Nizza, och tycker det är en väldigt mysig lokal och stämning. Men jag förväntar mig faktiskt mer av maten. Den är god, men inte wow de 2 gånger jag varit där. Men det finns verkligen potential att bli en fyra!

13 juli 2022

Deras pasta!! Perfekt för dejt, familje middag, vän

31 aug. 2022

Hela min sommar kändes som en enda lång jakt på en Perfekt Pasta. Ryktesvägen tisslades och tasslades det om Nizzas Cacio e Pepe och till slut tog jag min kille under armen och åkte till Åsögatan. Vi välkomnades av en extremt trevlig servitör som park... Visa hela »

25 feb. 2020

Hur trevligt som helst för vin och oliver. Dessvärre är maten en besvikelse, det fokuseras för mycket på framställning och för lite på smak. Men om det skruvas lite på detta så kan det nog bli bra.

8 feb. 2022

Mysig restaurang med kvarterskrog-känsla. Handplockade viner och trevlig meny.

13 apr. 2017 · Uppdaterad

Har bara suttit i baren och druckit vin och ätit lättare mat, vilket är trevligt! Gott vin på glas och ett par lite mer oväntade rätter på barmenyn, som sparris och hjärtmusslor med curry. Stället funkar lika bra för en spontankväll i baren so... Visa hela »

14 juli 2022

Bra mat men lite trevligare service hade varit nice

17 juni 2021

Bra vinlista och helt ok meny men tråkigt setting.

12 juli 2022

Magisk mat på Nizza som alltid.

Sida 1 av 2