Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Calexico's

3,9 • 18 recensioner
Calexico's

På Calexico's i anslutning till Debaser Strand äter du "Cal Mex" - mexikansk mat så som den smakar i Kalifornien. Här hittas bland annat klassiker som tacos och burritos, men också desserter och mexikanska drinkar i baren.

Latinamerikanska vibbar regerar fritt på denna något undangömda restaurang vid vattnet i Hornstull. Lokalen går i modern industristil med betongpelare, kitschiga färgklickar och mexikansk graffitikonst, och den avslappnade Söderatmosfären bjuder in till opretentiöst häng. Här är det "fun dining" som gäller, med mexikanska smaker och en bar som bland annat serverar tequiladrinkar, mescal och mexikansk öl. Både mat och dryck präglas av miljö- och hålbarhetstänk. 

Menyn är influerad av "Cal Mex", den lättare varianten av mexikansk mat som serveras i Kalifornien, vilket betyder mycket grönsaker, fisk och skaldjur. Här hittas mindre friterat och mer hetta än i tex-mex-köket. På söndagar dukas det upp till en dignande "Sunday brunch bonanza" med bland annat våfflor, dessertbord och mycket mer att avrunda veckan med.

Sommartid står den populära uteserveringen vid vattnet öppen för både drink- och matgäster som vill hänga i solen.

Se även Debaser Strand, Bar Brooklyn

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 feb 2018

Mysigt och avslappnat häng i härlig miljö. Här brukar det vara mycket folk på uteserveringen under somrarna med bra priser på Cava och live-musik. Delade på olika mexikanska smårätter som smakar gott och typiskt mexikanskt på svenska. Funkar lik... Visa hela »

1 sep 2019

Hade en härlig kväll här med goda drinkar och god mat! Favoriterna blev tacos på flankstek och cevichen. Missa inte deras sangria med cava och en hemlig ingrediens! Servicen var verkligen toppen och vi fick bra hjälp med att välja rätter och passande dryck. Goda e... Visa hela »

8 nov 2015

Väldigt god mat och bra service.

17 aug 2019

Jag och min sambo åt varsin vegansk rätt som båda två var otroligt goda! Alla vegetariska rätt går att få veganska 👌 Godast av dom vi provade var El chimi vegano men El titan var också väldigt god. Bra storlek på portionerna och mycket smak!

14 sep 2019

Hög mysfaktor nära Hornstullstrand med en brunchbuffé för alla smaker. Man kan välja bland våfflor, american pancakes, mini-hamburgare, vegetariska alternativ (älskar’t!) och mycket mer. Deras smoothies är amazing!

4 nov 2018

Alltid nöjd. Fantastiska fisktacos och drinkar!

5 maj 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag provade brunchen och allt jag kan säga är att den salta maten var ok men öknar var under genomsnittet. Kommer inte att komma tillbaka!

22 okt 2018

Fantastisk mat i snygg miljö och med bra drinkar. Deras Quesadilla med rökt ost är min favorit förrätt. Testa även deras tacos i salladsblad, riktigt fräscht och gott extra plus för otroligt trevlig personal.

6 apr 2016

Skönt avslappnat ställe som ligger ganska coolt till vid Hornstull Strand. Är nog absolut bra mexikansk-standard för att vara i sthlm, men i sig inte särskilt imponerande...

17 jun 2016 · Uppdaterad

Lagom för en avslappnad middag/öl/drink med skönt läge, fick däremot leta upp personalen för att få beställa vilket inte var helt lätt (och def inte okej). Förvirrad personal och ganska oinspirerande mat, men ok för sitt pris. Uteserveringen ä... Visa hela »

22 sep 2016

Trevligt men maten inget särskilt. Trevlig personal

19 okt 2018

Åt en supergod El Coyote Lento - rekommenderas starkt! Personalen är den trevligaste i stan - bra service! Jag kommer garanterat tillbaka.

18 okt 2018

Godaste fisktacosen!!! Mysig uteservering och trevlig personal. Kommer garanterat tillbaka!

17 okt 2018

Fräscht, gott, prisvärt och skön miljö. Perfekt läge, nära Hornstull. Mysig uteservering med vy över Mälarens vatten. Alltid nöjd!

17 okt 2018

Fantastisk mexikansk mat i mysig miljö! De serverar de bästa Margaritas i stan!

17 okt 2018

Grymt trevlig mexikansk restaurant med stor uteservering och trevlig personal. Ofta fullt med follåknoch mycket god stämning. Spännande meny och riktigt bra mat. Mexikanskt kök med en twist. Även en utmärkt bar med smaskiga drinkar,

9 sep 2016

Fantastiskt god mat och superbra service! Snabba i köket och hela tiden på tårna för att man som gäst skulle trivas. Obs inte långt från en femma i betyg! Ett litet minus för inredningen som kanske inte osar mexikanskt

7 aug 2015

Maten inte mer en okej. Ingen sensation. Servicen urusel, fick sitta länge innan vi fick beställa fick stoppa servitrisen själv. Efter maten får vi sitta sitta sitta... Ingen kommer. De vill uppenbart inte ha nån försäljning. Så tillslut när vi få... Visa hela »