Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Grill Ruby

2,9
9 recensioner
Grill Ruby

Grillveteranen Grill Ruby lockar mängder av restauranggäster till mysiga Österlånggatan i Gamla Stan. Restaurangens inriktning är givetvis renodlade amerikanska rätter med robust Texas-ton.

Se även Bistro Ruby

Användarbilder på Grill Ruby

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 okt 2018

Alla rätt
Mat, super service, miljö, musik

6 jun 2016

Grill Ruby överträffade mina förväntningar! Trevligt ställe men framförallt jättegod mat. Burgare med tillbehör som höll hög standard. Personalen var trevlig och hjälpsam!

21 dec 2014

Åt helglunch på Grill Ruby för några månader sen och var helt klart nöjd med besöket. En hamburgare och en steak sandwich åt vi, båda goda. Trevlig personal också.

Här om dagen var vi tillbaka, men för middag. Denna gå... Visa hela »

9 jun 2018

Brukade älska detta ställe men de senaste gångerna har det känts oinspirerat och lite trött. Det krävs en rejäl uppryckning för att komma tillbaka.

3 apr 2016 · Uppdaterad

För tre år sedan var jag här för första gången och hade en väldigt bra upplevelse. Både maten och servicen levererade på hög nivå. Det var en aningen dyrt men det speglades ändå i det man fick.

Förra veckan var jag... Visa hela »

2 jun 2016

Har bara testat deras brunch meny. Inget är väl direkt bra eller dåligt, helt enkelt okej. Men har haft trevlig och bra service!

22 sep 2016

Trevligt ställe m god mat

6 jun 2015

Jag har bara testat Grill Ruby en gång, då blev det burgaren som var riktigt bra. Helt klart ett trevlig ställe som funkar för de flesta tillfällena!

25 jun 2016

Om jag kunde hade jag tagit 5 minus stjärnor! Aporna på Skansen hade slagit bättre i kassan! Maten var hel okey men hovmästaren var arrogant och otrevlig även fast det var restaurangens personal som gjorde fel! Mitt förslag är att gå någon annan stans!