Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hamburgarstugan Vasastan

4,0
1 recension

Hamburgarstugan Vasastan

4,0
1 recension
Hamburgarstugan Vasastan

På Hamburgarstugan är ambitionen att servera snabba, högkvalitativa hamburgare. Högrevsburgaren är dagsfärsk, såser och dressingar är hemgjorda, och för den som föredrar något annat finns vegetariska alternativ såväl som kebab, gyros och friterad kyckling "Kentucky Style".

Hamburgarstugan öppnades första gången i Täby 2014 och idag hittar du dem även i Sollentuna, Bromma och på Sankt Eriksgatan i Vasastan. Menyn är gedigen och innehåller flera olika rätter och varianter, bland annat veganburgare. Välj mellan en mängd olika hamburgare, dippsåser, friterad kyckling och klassiska tillbehör. Hamburgarstugan utlovar "ditt livs bästa burgarupplevelse".

Filialen i Vasastan erbjuder såväl takeaway som hamburgare på plats. Restaurangen finns i närheten av Vanadisplan och hit kan du komma dag som kväll när suget efter hamburgare faller på. Till vardags serveras dagens lunch där läsk, pommes frites, sallad och kaffe ingår i beställningen.

Se även Hamburgarstugan Täby, Hamburgarstugan Sollentuna, Hamburgarstugan Bromma

Användarbilder på Hamburgarstugan Vasastan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 mar 2019 · Uppdaterad

En uppstickare i Vasastan som inte kör asiatiskt som alla andra. Kul! Goda hambugare finns här. Tiotalet bord på ovanvåningen. Några enstaka bord ute på gatan. En av Vasastans bättre hamburgarställen.