Hasselssons

4,7
6 betyg
$
Fiskrestaurang
Snabbmatsrestaurang
Hasselssons
4,7
6 betyg

Hasselssons kommer ursprungligen från Göteborg och drivs av tre barndomsvänner med en speciell förkärlek för snabbmat från havet. Med fokus på fräscha råvaror och bra priser serveras rätter som fish and chips.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
6

Recensioner av Hasselssons

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bästa fish and chipsen jag någonsin ätit! Och till ett bra pris! Det märkes att stället är poppis, men det gick ändå att få bord direkt och det var många som körde take away vilket gjorde att det såg ut som att kön var längre...

Direkt från Majorna i Göteborg kommer detta lilla hak vid S:t Eriksbron. Vi köpte en Crispy fish burger och en Hasselssons fish ’n’ chips. Rätterna var prisvärda (runt 130kr styck) och upplevdes fräscha trots friterat.

Mysigt att sitta längs...

Riktigt goda fiskrätter vid St Eriksplan, ursprungligen från Majorna i Göteborg. Här måste du testa fish n chips! Denna gång testade jag crispy fish burger som var minst lika god. Det finns några få sittplatser, men denna gång blev det take away. Po...

Kul med mer fish n' chips ställen i Stockholm! Fisken var bra och krispigt! Önskar dock att det var mer traditionell chips och inte pommes. Såsen var god!

·

Så glad att dessa göteborgare kommit till stan! Absolut bästa fish’n’chipsen 🐟❤️ blir bara bättre och bättre varje gång man är här! 👍🏻

Listad i: Käka

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
6

Representerar du Hasselssons?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Hasselssons?

På Hasselssons serveras bland annat:

  • Fisk
  • Snabbmat

Vad kostar det att äta på Hasselssons?

Hasselssons ligger i prisklassen Budget ($).

Är det billigt att äta på Hasselssons?

Hasselssons ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Kan man beställa take away från Hasselssons?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Hasselssons. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Hasselssons?

Hasselssons ligger på Sankt Eriksgatan 67, 113 32, Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 200m).