Hav, champagne & kärlek

inga betyg
$$$
Fisk- och skaldjursaffär
Fiskrestaurang
Skaldjursrestaurang
Hemsida
Instagram
Hav
inga betyg
Hemsida
Instagram

Passion för havets läckerheter och franskt bubbel

Hötorgshallens nedre plan hittas Hav, champagne & kärlek, vars namn ger en tydlig indikation om vad du kan förvänta dig av ett besök. Hit kan du komma för lite ostron och champagne, en havsbetonad måltid eller för att köpa med dig något färskt från havet. Därtill erbjuds både catering och mat- och dryckesprovningar för små och stora grupper.

I den kombinerade fiskbutiken och restaurangen genomsyras verksamheten av just kärleken till havets läckerheter och den bubbliga drycken från Frankrike. De välfyllda diskarna dignar av alla tänkbara sorters fisk och skaldjur, dagsfärska ostron, kaviar och en hel del tillbehör som förgyller en saltstänkt måltid. Skulle just din favoritfirre saknas så specialbeställer det här glada gänget gärna det som önskas. I fiskdisken hittas även färdiga rätter för take away. 

Restaurangdelen håller öppet för såväl lunch som tidig middag, med en meny som listar både rätter baserade på dagens fångst och återkommande klassiker som fisk- och skaldjursgryta och laxpudding. När det vankas afterwork är champagnebaren en given destination för den som uppskattar lyxigare smaker och en skön vibe. 

Vid event som födelsedagskalas, konferenser och julfester fixar Hav, champagne & kärlek catering med allt från skaldjursplatå och buffé till havets julbord. Den som vill ha en smidigare middagsbjudning kan komma hit och hämta upp ett färdigt paket eller en påse med allt som behövs för en måltid med havet som utgångspunkt.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hav Användarbilder

Recensioner av Hav

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Hav, champagne & kärlek!