Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hötorget Kvarterskrog & Bar

3,0
3 betyg
Redigera Hötorget Kvarterskrog & Bar
Hötorget Kvarterskrog & Bar

Hötorget Kvarterskrog & Bar ligger alldeles intill Hötorget och har öppet från förmiddag till kväll. Här har man skapat en social mötesplats för alla som vill äta lunch eller middag, mötas upp över en AW, avrunda veckan med en brunch eller bara ta lite snacks och något att dricka.

Ett vardagsrum på krogen, så titulerar sig Hötorget Kvarterskrog & Bar som slog upp dörrarna 2021 och är systerkrog till bland andra Italienskan. Restaurangen ligger i ett berömt hörn av Hötorget och här sjuder det av liv under större delen av dagen. Tanken är att vara en mötesplats för alla – stockholmare, turister, vänner, familjer, stammisar och alla andra gäster som vill slinka in för att ta något att äta eller dricka. Här går det lika bra att släntra in för en lunch i kvarteret, en riktig brakmiddag, några brunchrätter lagom till helgen eller en AW i baren.

Menyn är fylld med allt från snacks till smårätter, mellanrätter, huvudrätter och efterrätter, framförallt med europeiska influenser. Här kan man bland annat hitta omelett, råbiff, fiskrätter, skaldjur och klassiska sötsaker att välja bland. Det serveras även ostron, bubbel och mycket annat att festa loss på varje dag i veckan. Lokalen, där H&M öppnade sin första butik 1968, bjuder in till avslappnad vardagslyx med sociala vibbar, bistrokänsla, dj:s och en lång bardisk att bänka sig vid, mitt i vimlet.

Användarbilder på Hötorget Kvarterskrog & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hötorget Kvarterskrog & Bar av Peter B.
  • Bild från Hötorget Kvarterskrog & Bar av Peter B.
  • Bild från Hötorget Kvarterskrog & Bar av Peter B.
  • Bild från Hötorget Kvarterskrog & Bar av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
31 okt 2021

Är ett stort fan av Bockholmengruppens kvarterskrogar och har femmor på Nybrogatan 38, Paraden och Österlånggatan 17. Här blir det dock bara en fyra. Jag har ätit både N38 och Paradens entrecote över 100 ggr (på riktigt), och även om presentation... Visa hela »

25 nov 2021

Lunch på hyfsat nyöppnade Hötorget Kvarterskrog & Bar, i hörnan Sergelgatan/Hötorget vid Filmstaden Sergel. Cirka 200 platser i avspänd lokal. Trevlig bar mitt i lokalen. Runda bord finns för lite större sällskap. Uteservering finns. Lunchmeny fö... Visa hela »

5 sep 2021