Hötorget Kvarterskrog & Bar

2,7
13 betyg
$$-$$$
Restaurang
Bar
Hötorget Kvarterskrog & Bar
2,7
13 betyg
Hötorget Kvarterskrog & Bar i en mening: Livlig kvarterskrog med europeiska smaker på menyn

Hötorget Kvarterskrog & Bar ligger alldeles intill Hötorget och har öppet från förmiddag till kväll. Här har man skapat en social mötesplats för alla som vill äta lunch eller middag, mötas upp över en AW, avrunda veckan med en brunch eller bara ta lite snacks och något att dricka.

Ett vardagsrum på krogen, så titulerar sig Hötorget Kvarterskrog & Bar, som slog upp dörrarna 2021 och är systerkrog till bland andra Italienskan. Restaurangen ligger i ett berömt hörn av Hötorget och här sjuder det av liv under större delen av dagen. Tanken är att vara en mötesplats för alla – stockholmare, turister, vänner, familjer, stammisar och andra gäster som vill slinka in för att ta något att äta eller dricka. Här går det lika bra att släntra in för en lunch i kvarteret som för en riktig brakmiddag, några brunchrätter eller en AW i baren.

Menyn är fylld med allt från snacks till smårätter, mellanrätter, huvudrätter och efterrätter, framförallt med europeiska influenser. Lunchtid serveras dessutom dagens husmansrätt vid sidan av à la carten. Den som är sugen på något extra festligt i glaset kan välja bland cocktails, vin och bubbel. Lokalen, där H&M öppnade sin första butik 1968, bjuder in till avslappnad vardagslyx med sociala vibbar, bistrokänsla, dj:s och en lång bardisk att bänka sig vid, mitt i vimlet.

Föreslå ändringar

Recensioner av Hötorget Kvarterskrog & Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 aug. 2022 · Uppdaterad

Perfekta stället för en vardagslunch eller jobblunch. Varit här flera gånger och lär blir många till.
Testat tonfisk sallad, köttbullarna och skaldjursgrytan bland annat och allt har varit gott.
Brödet innan är också super gott och finns... Visa hela »

27 mars 2022

Tanken är väl bra men faller platt. Känns som en typisk turistfälla och kvalitén på maten bekräftar detta.
Min råbiff var godkänd men sällskapets "Mac and cheese", slider och taco vart helt enkelt äckligt
Det händer fö... Visa hela »

31 okt. 2021

Är ett stort fan av Bockholmengruppens kvarterskrogar och har femmor på Nybrogatan 38, Paraden och Österlånggatan 17. Här blir det dock bara en fyra. Jag har ätit både N38 och Paradens entrecote över 100 ggr (på riktigt), och även om presentation... Visa hela »

8 aug. 2023

En bra kvarterskrog!
Man får vad man förväntar sig och de har dagens lunch till helt okej pris (145kr).

25 nov. 2021

Lunch på hyfsat nyöppnade Hötorget Kvarterskrog & Bar, i hörnan Sergelgatan/Hötorget vid Filmstaden Sergel. Cirka 200 platser i avspänd lokal. Trevlig bar mitt i lokalen. Runda bord finns för lite större sällskap. Uteservering finns. Lunchmeny fö... Visa hela »

16 mars 2023

Trevlig personal men maten var blad det äckligaste jag ätit. Köttet var helt torrt och smakade öl och gick knappt att skära. Inte en enda grönsak fanns det på våra rätter. Kommer aldrig sätta min fot där igen.

29 sep. 2023

Väldigt trevlig miljö, alltid bra mat och god service.
Rekommenderas

28 juli 2022

Fantastisk bemötande, mat, lokal, musik och allt. Absolut perfekt upplevelse för alla sällskap.

25 jan. 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Gick in på lunch med en kollega häromdagen. Vi satt snabbt, men ordern tog drygt 20 minuter. Vi bestämde oss för att beställa "entrecôte", som skulle sätta oss tillbaka 299 sek vardera (30 euro). Efter att ha väntat cirka 30 minuter på att de... Visa hela »

30 sep. 2022
5 sep. 2021
4 maj 2022
21 mars 2022