Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Itamae Izakaya

4,5
22 betyg
Redigera Itamae Izakaya

Itamae Izakaya är ett riktigt populärt hål i väggen precis vid St Eriksplan som serverar sushi med finess och nytänk. "Izakaya" står för japanska smårätter och här hittar du bland annat fishtacos och ceviche på menyn, liksom mikrobrygd öl och sake i baren. Platserna är dock få, så var beredd på att eventuellt få beställa take away. Under sommaren drygas de ut med en solig uteservering.

Se även Itamae Sushi och Itamae Thai Style

Användarbilder på Itamae Izakaya Visa alla

  • Lägg till bild
  • 11 bitar blandad sushi – Bild från Itamae Izakaya av Carolina B.
  • Bild från Itamae Izakaya av Adam L.
  • Shake Mushi  – Bild från Itamae Izakaya av Annelie V.
  • Bra portion  – Bild från Itamae Izakaya av Annelie V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
23 jan 2015 · Uppdaterad

Först och främst Itamae Izakaya som helhet. Ett litet hål i väggen, inte mer än några kvadrat. Högt i tak, någon form av gråa stenväggar har jag för mig, och snygga mörka trädetaljer. Lokalen tillsammans med de tre coola (och trevl... Visa hela »

18 feb 2020

Spontanlunch en kvart in under rushen fick jag en av de få fönsterplatser på detta lilla hål i väggen-ställe. Vänligt och okonstlat bemötande gjorde besöket nice för en ensamätare.

Vackert upplägg, välkomponerade smaker med... Visa hela »

22 maj 2019

Goda sushi och bowls. Stor uterservering. Något dyrt för att vara lunchservering.

17 mar 2017 · Uppdaterad

Bara testat Itamae Izakaya en gång men betyget snuddar verkligen en femma. Frågan är om det inte är den bästa sushin jag ätit i den prisklassen. Nöjer mig med en fyra tills dess att jag provat en gång till.

31 okt 2018

Favoriten.
Rekommenderar alltid det här stället. Speciellt till sushi nybörjare då stället är frikostiga med pynt och såser osv. Trots detta så är det smakrikt och man tar vara på råvarans kvalitet. Crossover sushi.
Glöm calif... Visa hela »

28 nov 2018

En izikaya restaurang betyder någonting helt annat i Japan. Men utan att vara ett snobb, den lilla pärlan på en yta inte mer än sex-sju picknickfiltar erbjuder smakrik Gomokuzushistil Chirashi.

21 maj 2018

Tyvärr inte riktigt en 4a, kanske vid ett besök till.

Uteserveringen är supertrevlig! Här finns det både sköna soffor, och ordentliga stolar & bord och man vill inte riktigt gå därifrån. Inomhus finns några få höga stolar... Visa hela »

14 jun 2019

Goda luncher men håller med föregående. För dyrt lunchtid. Inte tycker jag denna Shake Mushi är värd 189:- på lunch...
Men god ja! Och läget vid Sankt Eriksplan är trevligt med hög spaningsfaktor.

10 feb 2019

Svingod sushi på hörnet, möjlighet att ta sig ett gott glas vin, superlitet men det gör inget. Man kommer undan med det när man levererar sånt grymt käk!

17 jun 2016 · Uppdaterad

Stockholms bästa sushi!!

22 mar 2015

Jag har både ätit på plats och tagit med mig mat hem härifrån. Det finns endast 6-8 sittplatser i restaurangen som man kanske mer kan se som ett hål i väggen. Personalen är riktigt skön och lite kaxig på ett roligt sätt. Vi bad servitö... Visa hela »

8 dec 2015 · Uppdaterad

Åt lunch här - kanske stans bästa sushi ställe?! Otroligt fräscht med spännande kombinationer vackert upplagt - glöm trött lunchsushi! Charmigt litet hål i väggen som känns genuint. Taggad på att återvända för middag!

Listad i: Favoriter
29 apr 2019

Populärt ställe på Odengatan, sushin alltid perfekt, har ätit här några gånger och alltid trevligt bemötande, snabb service, nu vet jag inte om det bara är slumpen eller genomtänkt, sushin är perfekt tempererad, varken kylskåpskall elle... Visa hela »

29 apr 2020

Stockholms godaste sushi! Mitt tips är att ta kockens val av nigiri - tonfisken med rotfruktschips är en personlig favorit.

18 nov 2018

Wow!! Är en nybörjare på sushi och detta var verkligen perfekt! Grymt mysigt ställe đŸ‘đŸ»

31 dec 2018

En av Stockholms klart bästa japanska ställen. Litet, anspråkslöst, men extremt bra mat. Lite modern twist på sushi och bra övriga rätter samt service.

16 aug 2018

När man hört mycket gott om ett ställe så tenderar förväntningarna att skjuta i höjden, så har det gjort här, jag har inte fått höra mycket mer än att just detta ska vara mycket bra, inga detaljer i varför eller vad som gör sus... Visa hela »

7 jun 2019

Detta är ett ställe för take away, inte så kul att sitta där MEN helt klart Stockholms bästa sushi!! Ni måste testa deras chirashi bowl med ångkokt lax - den är helt otrolig! Dyr, men wow så god!!! Helt klart värt en omväg!

23 jun 2015

Mycket bra sushi som levererar spännande smaker till helt okej pris. Sittplatserna är få, så var redo på att köra take away.

5 maj 2021

Godaste suschin jag smakat!
Perfekt sätt att fira barnmorskans dag på!

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.