Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Itamae Izakaya

4,6 • 10 recensioner
Itamae Izakaya

Itamae Izakaya är ett riktigt populärt hål i väggen precis vid St Eriksplan som serverar sushi med finess och nytänk. "Izakaya" står för japanska smårätter och här hittar du bland annat fishtacos och ceviche på menyn, liksom mikrobrygd öl och sake i baren. Platserna är dock få, så var beredd på att eventuellt få beställa take away. Under sommaren drygas de ut med en solig uteservering.

Se även Itamae Sushi och Itamae Thai Style

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018

Favoriten.

Rekommenderar alltid det här stället. Speciellt till sushi nybörjare då stället är frikostiga med pynt och såser osv. Trots detta så är det smakrikt och man tar vara på råvarans kvalitet. Crossover sushi.

Glö... Visa hela »

17 mar 2017 · Uppdaterad

Bara testat Itamae Izakaya en gång men betyget snuddar verkligen en femma. Frågan är om det inte är den bästa sushin jag ätit i den prisklassen. Nöjer mig med en fyra tills dess att jag provat en gång till.

23 jan 2015

Först och främst Itamae Izakaya som helhet. Ett litet hål i väggen, inte mer än några kvadrat. Högt i tak, någon form av gråa stenväggar har jag för mig, och snygga mörka trädetaljer. Lokalen tillsammans med de tre coola (och trevl... Visa hela »

21 maj 2018

Tyvärr inte riktigt en 4a, kanske vid ett besök till.

Uteserveringen är supertrevlig! Här finns det både sköna soffor, och ordentliga stolar & bord och man vill inte riktigt gå därifrån. Inomhus finns några få höga stolar... Visa hela »

16 aug 2018

När man hört mycket gott om ett ställe så tenderar förväntningarna att skjuta i höjden, så har det gjort här, jag har inte fått höra mycket mer än att just detta ska vara mycket bra, inga detaljer i varför eller vad som gör sus... Visa hela »

17 jun 2016 · Uppdaterad

Stockholms bästa sushi!!

8 dec 2015 · Uppdaterad

Åt lunch här - kanske stans bästa sushi ställe?! Otroligt fräscht med spännande kombinationer vackert upplagt - glöm trött lunchsushi! Charmigt litet hål i väggen som känns genuint. Taggad på att återvända för middag!

Listad i: Favoriter
22 mar 2015

Jag har både ätit på plats och tagit med mig mat hem härifrån. Det finns endast 6-8 sittplatser i restaurangen som man kanske mer kan se som ett hål i väggen. Personalen är riktigt skön och lite kaxig på ett roligt sätt. Vi bad servitö... Visa hela »

23 jun 2015

Mycket bra sushi som levererar spännande smaker till helt okej pris. Sittplatserna är få, så var redo på att köra take away.

23 jan 2015

Vi besökte Izakaya på lunchtid och höll oss till sushi, en blandning av nigiri och maki. Klassen var genomgående hög men höjdpunkten var definitivt nigirin. Vi fick en blandning av bitar med inspirerande smakuppsättningar, exempelvis en tonfisk med chili och kori... Visa hela »