Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Itamae Izakaya

4,7 • 7 recensioner
Itamae Izakaya

Itamae Izakaya är ett riktigt populärt hål i väggen precis vid St Eriksplan som serverar sushi med finess och nytänk. "Izakaya" står för japanska smårätter och här hittar du bland annat fishtacos och ceviche på menyn, liksom mikrobrygd öl och sake i baren. Platserna är dock få, så var beredd på att eventuellt få beställa take away. Under sommaren drygas de ut med en solig uteservering.

Se även Itamae Sushi och Itamae Thai Style

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredrik J.

Bara testat Itamae Izakaya en gång men betyget snuddar verkligen en femma. Frågan är om det inte är den bästa sushin jag ätit i den prisklassen. Nöjer mig med en fyra tills dess att jag provat en gång till.

Adam L.
Malin S.
Christina N.
Fredric E.

Stockholms bästa sushi!!

Jonas S.

Vi besökte Izakaya på lunchtid och höll oss till sushi, en blandning av nigiri och maki. Klassen var genomgående hög men höjdpunkten var definitivt nigirin. Vi fick en blandning av bitar med inspirerande smakuppsättningar, exempelvis en tonfisk med chili och kori... Visa hela »

Gustav L.

Mycket bra sushi som levererar spännande smaker till helt okej pris. Sittplatserna är få, så var redo på att köra take away.