Izakaya Sthlm

4,5
25 betyg
$$
Sushirestaurang
Asiatisk restaurang
Izakaya Sthlm
4,5
25 betyg

Izakaya Sthlm är ett populärt hål i väggen precis vid St Eriksplan och serverar sushi med finess och nytänk. "Izakaya" står för japanska smårätter och här hittar du bland annat fishtacos och bowls på menyn, liksom mikrobrygd öl och sake i baren. Platserna är dock få, så var beredd på att eventuellt få beställa take away. Under sommaren drygas de ut med en solig uteservering.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
25

Recensioner av Izakaya Sthlm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Först och främst Itamae Izakaya som helhet. Ett litet hål i väggen, inte mer än några kvadrat. Högt i tak, någon form av gråa stenväggar har jag för mig, och snygga mörka trädetaljer. Lokalen tillsammans med de tre coola (och trevl...

Spontanlunch en kvart in under rushen fick jag en av de få fönsterplatser på detta lilla hål i väggen-ställe. Vänligt och okonstlat bemötande gjorde besöket nice för en ensamätare.

Vackert upplägg, välkomponerade smaker med...

Alltid gott! 😋 rekommenderar

·

Bara testat Itamae Izakaya en gång men betyget snuddar verkligen en femma. Frågan är om det inte är den bästa sushin jag ätit i den prisklassen. Nöjer mig med en fyra tills dess att jag provat en gång till.

Goda sushi och bowls. Stor uterservering. Något dyrt för att vara lunchservering.

Favoriten.
Rekommenderar alltid det här stället. Speciellt till sushi nybörjare då stället är frikostiga med pynt och såser osv. Trots detta så är det smakrikt och man tar vara på råvarans kvalitet. Crossover sushi.
Glöm calif...

Listad i: Sushi

En izikaya restaurang betyder någonting helt annat i Japan. Men utan att vara ett snobb, den lilla pärlan på en yta inte mer än sex-sju picknickfiltar erbjuder smakrik Gomokuzushistil Chirashi.

Tyvärr inte riktigt en 4a, kanske vid ett besök till.

Uteserveringen är supertrevlig! Här finns det både sköna soffor, och ordentliga stolar & bord och man vill inte riktigt gå därifrån. Inomhus finns några få höga stolar...

Goda luncher men håller med föregående. För dyrt lunchtid. Inte tycker jag denna Shake Mushi är värd 189:- på lunch...
Men god ja! Och läget vid Sankt Eriksplan är trevligt med hög spaningsfaktor.

Svingod sushi på hörnet, möjlighet att ta sig ett gott glas vin, superlitet men det gör inget. Man kommer undan med det när man levererar sånt grymt käk!

·

Stockholms bästa sushi!!

Jag har både ätit på plats och tagit med mig mat hem härifrån. Det finns endast 6-8 sittplatser i restaurangen som man kanske mer kan se som ett hål i väggen. Personalen är riktigt skön och lite kaxig på ett roligt sätt. Vi bad servitö...

Populärt ställe på Odengatan, sushin alltid perfekt, har ätit här några gånger och alltid trevligt bemötande, snabb service, nu vet jag inte om det bara är slumpen eller genomtänkt, sushin är perfekt tempererad, varken kylskåpskall elle...

Stockholms godaste sushi! Mitt tips är att ta kockens val av nigiri - tonfisken med rotfruktschips är en personlig favorit.

·

Åt lunch här - kanske stans bästa sushi ställe?! Otroligt fräscht med spännande kombinationer vackert upplagt - glöm trött lunchsushi! Charmigt litet hål i väggen som känns genuint. Taggad på att återvända för middag!

Listad i: Favoriter

En av Stockholms klart bästa japanska ställen. Litet, anspråkslöst, men extremt bra mat. Lite modern twist på sushi och bra övriga rätter samt service.

Wow!! Är en nybörjare på sushi och detta var verkligen perfekt! Grymt mysigt ställe 👍🏻

När man hört mycket gott om ett ställe så tenderar förväntningarna att skjuta i höjden, så har det gjort här, jag har inte fått höra mycket mer än att just detta ska vara mycket bra, inga detaljer i varför eller vad som gör sus...

Detta är ett ställe för take away, inte så kul att sitta där MEN helt klart Stockholms bästa sushi!! Ni måste testa deras chirashi bowl med ångkokt lax - den är helt otrolig! Dyr, men wow så god!!! Helt klart värt en omväg!

Godaste suschin jag smakat!
Perfekt sätt att fira barnmorskans dag på!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
25

Representerar du Izakaya Sthlm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Izakaya Sthlm?

På Izakaya Sthlm serveras bland annat:

  • Sushi
  • Japanskt
  • Smårätter
  • Asiatiskt

Vad kostar det att äta på Izakaya Sthlm?

Izakaya Sthlm ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Serverar Izakaya Sthlm sushi?

Ja, Izakaya Sthlm har sushi på menyn.

Kan man beställa take away från Izakaya Sthlm?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Izakaya Sthlm. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Izakaya Sthlm uteservering?

Ja, Izakaya Sthlm har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Izakaya Sthlm?

Izakaya Sthlm ligger på Odengatan 106, 113 22, Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 150m).