Scandic Grand Central Restaurang

3,8
4 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Café
Grand Central
3,8
4 betyg

Mat, drinkar, dj:s och fikapauser. I anslutning till signaturhotellet Hotell Scandic Grand Central i korsningen Kungsgatan och Vasagatan samsas många nöjen under samma tak. Här hittar du restaurang och barer med skön atmosfär och något för varje besökare – stockholmare som turist.

Teaterbrasseriet
Med sitt centrala läge fungerar hotellrestaurangen som en social mötesplats för affärsfolk, turister och stockholmare som vill mötas över en lunch, middag eller drink i urban, internationell miljö. Under helgen kan man ta igen sig över lite barmat och en cocktail. Den ljusa lokalen är inredd med inspiration från sydeuropeisk stil, med mönstrade golv, lädersitsar och vitt kakel. Här serveras klassisk, svensk mat i modern tappning, men också rätter inspirerade av världens alla hörn. Bland annat hittar du kycklingdumplings, bakad röding och toast skagen på menyn. På vardagar serveras lunchbuffé med kött, fisk och vegetariska alternativ samt salladsbuffé.

Teaterbrasseriets Bar
Vid entrén, precis intill restaurangen, huserar den stiliga cocktailbaren med art deco-känsla och dj-kvällar flera dagar i veckan. Här kan man köra en afterwork och dricka drinkar från en cocktailmeny som uppdateras med jämna mellanrum. Kombinera med något från den franskinspirerade barmenyn om du känner dig småhungrig.

Acoustic event-våning
En trappa upp från restaurangen finns den stiliga eventvåningen där man kan arrangera olika events, såsom middagar, mingel, företagsgig, afterwork, vinprovningar eller releasefester. Personalen på Grand Central hjälper alltid till med att skräddarsy evenemanget. Genom åren har många typer av arrangemang hållits här.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
4

Recensioner av Grand Central

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Stor bar och restaurangdel i två plan, stenkast från Centralen. Skönt AW-häng med bra drinkar. Restaurangen mer tveksam. Stor öppen lokal. Känns som en Finlandsbåt-buffé. Överlever nog mest på teatrarna i kvarteret och hotellgästerna.

Jag kommer att recensera baren och inte restaurangen. Jag har ätit här och vill minnas att vi var väldigt nöjda båda två men det var nog 5 år sedan.

Jag gillar verkligen att hänga här! Ett perfekt ställe att ta något att dricka eft...

Listad i: Hotellbarer

Åt lunch här igår. Fullsatt, fick ingen höjdarplats, men hellre sämre plats och skönt sorl än skön plats och folktomt. Buffé, 149 kr! 149 kr är fan rätt rejält för en buffé. Då ska den vara bra. Men det tycker jag den...

Gillar Teaterbrasseriet! Fin lokal, utmärkt service och riktigt god mat. Även övervåningen Acoustic är nice med djs och allmänt bra stämning.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
4

Representerar du Scandic Grand Central Restaurang?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Scandic Grand Central Restaurang?

Vi har klassificerat Grand Central som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Scandic Grand Central Restaurang?

På Scandic Grand Central Restaurang serveras bland annat:

  • Franskt
  • Svenskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Scandic Grand Central Restaurang?

Scandic Grand Central Restaurang ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Scandic Grand Central Restaurang?

Vi skulle beskriva stämningen på Scandic Grand Central Restaurang som mysig och lite lugnare.

Serverar Scandic Grand Central Restaurang lunch?

Ja, Grand Central har lunchserveringar.

Var ligger Scandic Grand Central Restaurang?

Scandic Grand Central Restaurang ligger på Kungsgatan 70, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 450m).