Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

STHLM Brunch Club

3,4
32 betyg
Redigera STHLM Brunch Club
STHLM Brunch Club

Brunchen är ju mångas favorit, så varför begränsa sig till helgen? Eller till morgonen för den delen? På STHLM Brunch Club är det frukost, brunch och lunch hela dagen som gäller. Här kan du frossa i pancakes, bagels, bacon, burgare och allt annat som hör till precis när du vill.

Användarbilder på STHLM Brunch Club Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från STHLM Brunch Club av Sarah A.
  • Bild från STHLM Brunch Club av Veronica F.
  • Bild från STHLM Brunch Club av Rikard N.
  • Bild från STHLM Brunch Club av Cecilia F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 maj 2019

Här ska man vara i tid, eller i alla fall inte hungrig när man ställer sig i kön. Superpopulärt ställe utan bordsbokning med brunch nästan 24/7. Så det blir kö, det går knappt att undvika.

Men stället i sig är riktigt riktigt bra... Visa hela »

1 okt 2018

En tidig söndag gick jag och två vänner hit 08.45 och vi hade turen att få det sista bordet innan kön snart växte sig längre där ute i höstkylan. Utifrån detta går det förstå att det både var högljutt och stimmig men de... Visa hela »

30 okt 2018

Brunch hela dagen, varje dag. Skönt att det finns enkla ställen som STHLM brunchclub
Avokadon, bowlen, äggen och pannkakan under ett och samma tak.
Är det brain surgery, nej det är det inte men det är vad folket kräver.
Jag är inte imponerad men s... Visa hela »

21 apr 2021

Cool, coolare, Sthlm brunch club! ✨

Rustik inredning, Instagram-vänlig mat, internationell personal och bra läge är hur jag skulle beskriva Sthlm brunch club för mina vänner ❣️ Ett riktigt go-to ställe vart maten verkligen mättar båda ögonen oc... Visa hela »

23 nov 2019

Bästa starten på morgonen, pannkakor på Sthlm brunch club😍. Detta stället har jag velat testa jättelänge och haft höga förväntningar. Men det levererade ändå 😍. Jättemysig lokal och goda pannkakor med bär, lycka 😊. Ett tips ä... Visa hela »

4 feb 2019

Jag är en brunchare av RANG och hittar jag ett ställe jag gillar så kan jag gå dit minst 1 gång i veckan. Föredrar Sthlm Brunch Club på sommaren främst för att det är en så liten lokal så alla platser behövs (uteservering). Jag o... Visa hela »

29 aug 2019

Frukost hela dagen konceptet försätter! Det är en vinnare!

Optimistisk som jag var åkte jag hit en dag det ösregnade och tänkte det är väl ingen som vill köa i regn? Det fick jag äta upp oavsett väder är det kö! Här ä... Visa hela »

16 sep 2018

Frukostburrito?!

Okej på papper låter det lockande, jag tänkte mig typ gårdagens tacorester till frukost.

Men till mitt missnöje blev jag serverad ett tortillabröd fyllt med eggröra, champinjoner och chiliflakes. Men missnöjet grundades... Visa hela »

20 mar 2019

Jag gillar Sthlm brunch club och har inte ätit där på rätt länge så kände att det var dags att ta en lunch där.
Tog en grym macka med äggröra, chiliolja, parmesan och habanero.
På ett smörigt rostat levain.
Jag var dä... Visa hela »

27 dec 2015

Fräscht ställe med spännande meny. Därbland en av de bästa halloumiburgare jag ätit.

Listad i: Bra lunch
15 jul 2019

Räkna med kö, men god och insta-vänlig mat! Alltid trevlig personal, om än lite stressade. Pratig miljö så inget för den som vill bruncha i lugn och ro. Testa en milkshake och lägg till en donut, kan inte gå fel!

9 jul 2016

tummen upp för Sthlm brunch club👍.

31 mar 2020

Jag har hört varierande åsikter om detta ställe men var själv jätte nöjd. Bra pris, mysig miljö och SUPER GOD macka. Vem älskar inte mackor? Denna som hette, något i stil med middle eastern, var en 5 poängare och riktigt mättande. Enda minuset... Visa hela »

24 sep 2019

Kändes fantastiskt skönt att varva den vardagliga skräpmaten med en fräsch brunch. Självklart blev det en trave pannkakor med sirap + påtår. En Acai bowl slank även ned.

Hade gärna kommit tillbaka om det inte hade varit kö dygnet runt.

27 sep 2018

Var här en vardagsmorgon så det var lugnt och skönt och vi slapp kaoset och de långa köerna de har på helgerna - även om det kan vara härligt med stimmet också!

Jag tog deras breakfast burrito med äggröra, avokado och champinjoner. Visa hela »

15 jan 2020

Lite för populärt ställe vilket gör att det blir ganska stimmigt i den trånga lokalen, samt brukar man få vänta i kö utanför för att få bord, det kan dock vara värt väntan - brunchen är bra helt klart! Ett kreativt utbud av pan... Visa hela »

10 okt 2015

Jag har också varit där. Pirret inför den första öppetdagen när en slitit och kämpat så mycket för att få det klart i tid. När dagen äntligen kommer är en så trött att ögonen går i kors men när den fö... Visa hela »

30 jan 2020

Inget ställe om magen kurrar! Var på plats när dom öppnar, annars kan man få stå i kö. Gillar att det är intimt, inte så många platser och små bord. Trevlig personal. God mat, både nyttigare alternativ och galna shakes! 😍

24 mar 2020

Äntligen fick jag möjlighet att besöka denna pärla. Så nöjd jag blev. Servicen var toppklass. Jag var där en Lördag vid 10:30. Rätt mycket folk redan då. Mycket god mat. Jag kommer hit igen.

När vi lämnade så var det kö... Visa hela »

29 okt 2021

Hemsk upplevelse. Man kunde knappt röra sig. Så respektlöst av personalen att klämma in människor på detta sätt. Hur kan man ha bord så nära varann att bordet måste dras ut för att man ska kunna sätta sig ned. Det här är inte... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.