Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

STHLM Brunch Club

3,6
28 recensioner
STHLM Brunch Club

Brunchen är ju mångas favorit, så varför begränsa sig till helgen? Eller till morgonen för den delen? På STHLM Brunch Club är det frukost, brunch och lunch hela dagen som gäller. Här kan du frossa i pancakes, bagels, bacon, burgare och allt annat som hör till precis när du vill.

Användarbilder på STHLM Brunch Club Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från STHLM Brunch Club av Rikard N.
  • Bild från STHLM Brunch Club av Cecilia F.
  • Bild från STHLM Brunch Club av Deniz F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 maj 2019

Här ska man vara i tid, eller i alla fall inte hungrig när man ställer sig i kön. Superpopulärt ställe utan bordsbokning med brunch nästan 24/7. Så det blir kö, det går knappt att undvika.

Men stället i sig är riktigt riktigt bra... Visa hela »

1 okt 2018

En tidig söndag gick jag och två vänner hit 08.45 och vi hade turen att få det sista bordet innan kön snart växte sig längre där ute i höstkylan. Utifrån detta går det förstå att det både var högljutt och stimmig men de... Visa hela »

30 okt 2018

Brunch hela dagen, varje dag. Skönt att det finns enkla ställen som STHLM brunchclub
Avokadon, bowlen, äggen och pannkakan under ett och samma tak.
Är det brain surgery, nej det är det inte men det är vad folket kräver.
Jag är inte imponerad men s... Visa hela »

23 nov 2019

Bästa starten på morgonen, pannkakor på Sthlm brunch club😍. Detta stället har jag velat testa jättelänge och haft höga förväntningar. Men det levererade ändå 😍. Jättemysig lokal och goda pannkakor med bär, lycka 😊. Ett tips ä... Visa hela »

29 aug 2019

Frukost hela dagen konceptet försätter! Det är en vinnare!

Optimistisk som jag var åkte jag hit en dag det ösregnade och tänkte det är väl ingen som vill köa i regn? Det fick jag äta upp oavsett väder är det kö! Här ä... Visa hela »

4 feb 2019

Jag är en brunchare av RANG och hittar jag ett ställe jag gillar så kan jag gå dit minst 1 gång i veckan. Föredrar Sthlm Brunch Club på sommaren främst för att det är en så liten lokal så alla platser behövs (uteservering). Jag o... Visa hela »

20 mar 2019

Jag gillar Sthlm brunch club och har inte ätit där på rätt länge så kände att det var dags att ta en lunch där.
Tog en grym macka med äggröra, chiliolja, parmesan och habanero.
På ett smörigt rostat levain.
Jag var dä... Visa hela »

16 sep 2018

Frukostburrito?!

Okej på papper låter det lockande, jag tänkte mig typ gårdagens tacorester till frukost.

Men till mitt missnöje blev jag serverad ett tortillabröd fyllt med eggröra, champinjoner och chiliflakes. Men missnöjet grundades... Visa hela »

15 jul 2019

Räkna med kö, men god och insta-vänlig mat! Alltid trevlig personal, om än lite stressade. Pratig miljö så inget för den som vill bruncha i lugn och ro. Testa en milkshake och lägg till en donut, kan inte gå fel!

15 jan 2020

Lite för populärt ställe vilket gör att det blir ganska stimmigt i den trånga lokalen, samt brukar man få vänta i kö utanför för att få bord, det kan dock vara värt väntan - brunchen är bra helt klart! Ett kreativt utbud av pan... Visa hela »

24 sep 2019

Kändes fantastiskt skönt att varva den vardagliga skräpmaten med en fräsch brunch. Självklart blev det en trave pannkakor med sirap + påtår. En Acai bowl slank även ned.

Hade gärna kommit tillbaka om det inte hade varit kö dygnet runt.

30 jan 2020

Inget ställe om magen kurrar! Var på plats när dom öppnar, annars kan man få stå i kö. Gillar att det är intimt, inte så många platser och små bord. Trevlig personal. God mat, både nyttigare alternativ och galna shakes! 😍

24 mar 2020

Äntligen fick jag möjlighet att besöka denna pärla. Så nöjd jag blev. Servicen var toppklass. Jag var där en Lördag vid 10:30. Rätt mycket folk redan då. Mycket god mat. Jag kommer hit igen.

När vi lämnade så var det kö... Visa hela »

27 sep 2018

Var här en vardagsmorgon så det var lugnt och skönt och vi slapp kaoset och de långa köerna de har på helgerna - även om det kan vara härligt med stimmet också!

Jag tog deras breakfast burrito med äggröra, avokado och champinjoner. Visa hela »

27 dec 2015

Fräscht ställe med spännande meny. Därbland en av de bästa halloumiburgare jag ätit.

Listad i: Bra lunch
9 jul 2016

tummen upp för Sthlm brunch club👍.

12 jun 2019

Wow!!! Bästa i stan..

1 okt 2019

Roligt, nyfiket koncept och spännande rättar och drycker, man vill gärna testa allt på menyn! Men helt ärligt, smaken faller mig heeelt okej i smaken. Pannkakorna och avokadomackan är en av de sämre alternativen tyvärr :( Men ett stort plus till att det finns... Visa hela »

6 jun 2019

Det må vara en god brunch men tyvärr otroligt överhypeat. STHLM Brunch Club är ett ställe man mest går till för att det är hypeat. Den långa kön och de dyra priserna väger inte upp de positiva sakerna.

Jag var där en onsdag inna... Visa hela »

26 apr 2019

Lite mindre portioner än vad jag hade önskat och fick min drink långt efter att jag var klar, blev ej erbjuden kompensering vilket var tråkigt. Men maten var bra och personalen verkade stressad så förstod helt varför det tog tid! Får därför en st... Visa hela »

Sida 1 av 2