Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

STHLM Brunch Club

3,6 • 20 recensioner
STHLM Brunch Club

Brunchen är ju mångas favorit, så varför begränsa sig till helgen? Eller till morgonen för den delen? På STHLM Brunch Club är det frukost, brunch och lunch hela dagen som gäller. Här kan du frossa i pancakes, bagels, bacon, burgare och allt annat som hör till precis när du vill.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 maj 2019

Här ska man vara i tid, eller i alla fall inte hungrig när man ställer sig i kön. Superpopulärt ställe utan bordsbokning med brunch nästan 24/7. Så det blir kö, det går knappt att undvika.

Men stället i sig är riktigt riktigt bra... Visa hela »

30 okt 2018

Brunch hela dagen, varje dag. Skönt att det finns enkla ställen som STHLM brunchclub

Avokadon, bowlen, äggen och pannkakan under ett och samma tak.

Är det brain surgery, nej det är det inte men det är vad folket kräver.

Jag är inte... Visa hela »

1 okt 2018

En tidig söndag gick jag och två vänner hit 08.45 och vi hade turen att få det sista bordet innan kön snart växte sig längre där ute i höstkylan. Utifrån detta går det förstå att det både var högljutt och stimmig men de... Visa hela »

4 feb 2019

Jag är en brunchare av RANG och hittar jag ett ställe jag gillar så kan jag gå dit minst 1 gång i veckan. Föredrar Sthlm Brunch Club på sommaren främst för att det är en så liten lokal så alla platser behövs (uteservering). Jag o... Visa hela »

20 mar 2019

Jag gillar Sthlm brunch club och har inte ätit där på rätt länge så kände att det var dags att ta en lunch där.

Tog en grym macka med äggröra, chiliolja, parmesan och habanero.

På ett smörigt rostat levain. ... Visa hela »

16 sep 2018

Frukostburrito?!

Okej på papper låter det lockande, jag tänkte mig typ gårdagens tacorester till frukost.

Men till mitt missnöje blev jag serverad ett tortillabröd fyllt med eggröra, champinjoner och chiliflakes. Men missnöjet grundades... Visa hela »

12 jun 2019

Wow!!! Bästa i stan..

27 dec 2015

Fräscht ställe med spännande meny. Därbland en av de bästa halloumiburgare jag ätit.

9 jul 2016

tummen upp för Sthlm brunch club👍.

6 jun 2019

Det må vara en god brunch men tyvärr otroligt överhypeat. STHLM Brunch Club är ett ställe man mest går till för att det är hypeat. Den långa kön och de dyra priserna väger inte upp de positiva sakerna.

Jag var där en onsdag inna... Visa hela »

27 sep 2018

Var här en vardagsmorgon så det var lugnt och skönt och vi slapp kaoset och de långa köerna de har på helgerna - även om det kan vara härligt med stimmet också!

Jag tog deras breakfast burrito med äggröra, avokado och champinjoner. Visa hela »

26 apr 2019

Lite mindre portioner än vad jag hade önskat och fick min drink långt efter att jag var klar, blev ej erbjuden kompensering vilket var tråkigt. Men maten var bra och personalen verkade stressad så förstod helt varför det tog tid! Får därför en st... Visa hela »

10 maj 2019

Frosseri i kalorier a la USA.

Synd bara att man inte kan boka. Att stå i kö kan boskap få göra. Så jag hoppar i framtiden.

23 nov 2015

Riktigt bra brunch ställe (testa deras acai bowl), snygg inredning med skön internationell känsla. Det tar dock ett litet tag att få bord - men området är trevligt att promenixa i!

Listad i: Favoriter, Frukost
10 okt 2015

Jag har också varit där. Pirret inför den första öppetdagen när en slitit och kämpat så mycket för att få det klart i tid. När dagen äntligen kommer är en så trött att ögonen går i kors men när den fö... Visa hela »

30 mar 2019

Hemsk service, vi fick tyvärr oturen att få en riktigt otrevlig servitris som var otrevlig från sekunden vi klev in. Hon talar men brittisk dialekt om jag inte minns helt fel och hon är åt det kraftigare hållet. Jag skulle säga att det handlade om fördomar... Visa hela »

18 jun 2016

Riktigt bra mat! Tyvärr var hangover-temat genomgående och man undrade om personalen också deltog på gårdagens efterfest. Det tar lång tid att få ett bord vilket man får acceptera men jag har svårt att acceptera dålig service och slarvig per... Visa hela »

15 okt 2017

Bästa brunch stället i Stockholm! Fantastisk mat och trevlig personal.

11 jun 2017

Otroligt långa väntetider. Varit här i 1h 30min och har precis fått ett bord. Beräknar ca 40 min ytterligare för att få mat, med tanke på att man inte ens fått beställa än. God mat i all ära, men 2 timmar är otroligt långsamt

28 jul 2016

Ett brunchställe med potential men tyvärr var det väldigt rörigt. En i vårt sällskap fick sin mat 45 min innan resterandes mat kom, så att äta samtidigt var det inte tal om. Vi fick veta att detta var för att hen råkat få en annan persons ma... Visa hela »