Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Marknaden - Cannes

Något man inte får missa är marknaden.
Öppen tis-sön typ 08.05 - 14.03.

Jag har som sagt matfetish och kan bli i princip hård av att se en solmogen tomat..
Låter sjukt jag vet men doften och smaken är sååå sanslöst jävla god i jämförelse med typ svenska vikentomter. Vet inte om det är värmen eller att man konstant har minst en flaska rosé i blodet men det är alltid något extra att besöka matmarknader utomlands.


Jag älskar att besöka marknader så tidigt som möjligt vilket för mig blir typ runt 09/10 och då är alltid tanken att handla frukosten som jag alltid inleder med. Dock när klockan närmar sig 12.00 börjar jag förstå att det är lunch som måste inhandlas och börjar planera om. Så lagom till marknaden stänger och jag lyckats fått ett blodsockerfall och jag sitter på närmaste kafé och intar en apelsin Juice ( skoja dricker öl) är jag lagom klar för att gå hem och laga mat. 

Så jag är hemma runt 15.00 och ska börja laga.
"Lunchen" serverades klockan 17.00 och bestod av moule mariniere till förrätt och fylld vårkyckling med anklever och confiterad potatis samt en härlig bönsallad.


Vågade inte ta bild på grabbarna som intog en flaska Dompish rosé i plastglas a 3300kr på systemet under tiden dom köpte tryffel. Fet OPA den den asså.


Här en bild på frukosten dagen efter som jag också lyckades inhandla đŸ€Ł

Skriv en kommentar

Blev middagen bra?

Pontus I.
· Svar till Lena

Mycket!
Hel kyckling är en råvara man använder för tok för sällan!

Kommentera