Vi har åkt söderut och befinner oss just nu i Hikkaduwa. Man skulle kunna tro att det finns en massa hickande duvor här, men icke. Just nu är det tidig morgon här och vi sitter och äter frukost.

 

Med en utsikt som denna så skiter man i att kaffet egentligen smakar te.

 

Surfarna har redan vart ute i flera timmar. Solen steker på och Hikkaduwa börjar vakna till liv. Det enda ljud man hör är vågorna. Just nu önskar jag att det gick att warpa hit alla man håller kär därhemma för det här är balsam för själen.

 

Vad vi ska hitta på idag vet jag inte än. Förmodligen någon liten upptäcksfärd runt Hikkaduwa och så lite snorkling kanske. Jag vet inte och det är ganska skönt. Just nu är vi bara. Senare ikväll åker vi tillbaks till Beruwela för att möta upp systeryster och Björn. Vi vet ungefär vilken tid dom är här men man kan aldrig säga exakt i Sri Lanka. Vi har bestämt att vi på gammalt hederligt oldschool vis ska lämna dom en lapp i receptionen på deras hotell om på vilken restaurang vi väntar på. Shit vad grymt roligt det ska bli att ses!! Och lite overkligt! Jag kommer säkert att vara förväntansfull och nervös som ett litet barn på julafton när vi sitter där och väntar.

 

På tal om hicka så hörde jag en man nysa kraftigt tre gånger igår. Det slog mig att man verkar nysa likadant, på samma språk, i hela världen. Aaatjooo!!

 

Skriv en kommentar

haha, du är ju för söt!

om du warpa r dit folk så börja med mig. jag behöver balsam för min själ!!

Vad härligt ni verkar ha det! Hemma njuter vi av Lucia idag :) STOR PUSS OCH KRAM!

Komsi komsi bara!!

Kommentera