Snön ligger så fint på marken och jag njuter av kylan. Jag har bestämt mig för att jag ska ha sjukt kul hela veckan. Jag ska hänga med Jennie, fast hon vet kanske inte om det än, vi ska planera för ett grymt roligt nyår och hoppas att vi blir många glada som firar ihop. Har vi tur kommer Glenn och Glenn från Göteborg också och joinar oss : ) Min älskade Bruno ska få komma hem till mig efter en lång tid på kanin-spa. Jag ska träna och njuta av mitt hem och köra all in på jobbet hela veckan!

 

 Njut ni också, livet är för kort för något annat. Det gångna året har ju varit ett skämt på alla sätt och vis. Gör som jag och lägg skiten bakom er redan nu och smygstarta det nya året. Blicka framåt. Bestäm er för att det kommer bli ett helt fantastiskt 2011 och sikta mot stjärnorna så hamnar ni uppe på toppen av Pullinki i alla fall!

 

Tack och hej.

 

Skriv en kommentar

Vad kul!!

=))

tjofadderittankillamigpåskridskon.

Ja, fyfasen vilket skitår 2010 var! Vad kul att du är hemma igen. Kram!

2010 var ju rena rama skämtet precis som du skriver. hur kan det komma sig att det är så många som faktiskt haft ett skitår?

Och jag säger tvärt om förutom att man saknar pappa och att jag har vart svin sjuk, har 2010 varit ett av mina bästa år. Allt man lärt sig och allt man har runt om sig friska barn ,en halvt frisk snigel, sune, en syster som bloggar bra.En mamma som finns i livet, Släkt och underbara vänner. Sen att man har lite bonus som ett hus ,en stuga, husvagn och mycket mer gör inte livet till nått sämmre utan en extra liten guldkant i livet :-D ... Visa hela »

Lena, ja säg det!!

Soppa, skönt att du känner så! : )

2009 skit, 2010 skit, nu jälvar! En dubbel etta kan ju inte vara ett dåligt år! Jag har massor av plans till oss under 2011. Hoppas ni alla hänger med i svängarna bara. ;)

Du vet att jag lever med att fånga dagen. Året som gått har varit tungt men nu ska jag försöka se framåt. Ska rensa bort alla energitjuvar. Dom finns lite överallt. Viktigaste är att göra det man mår bra av.

Nytt år, nya tider!!

Kommentera