Här är salongerna som är duktiga på fransar och bryn i Göteborg

Sugen på flirtiga fransar, ute efter en glammig festlook, eller har du helt enkelt bara tröttnat på mascara? Inga problem, i Göteborg finns det idag mängder av salonger som snappat upp just denna skönhetstrend. För att du ska hitta rätt guidar vi här till Göteborgs bästa salonger där du kan forma och styla fransar och bryn, med allt från fransförlängningar och färgning till den österländska trådningsmetoden.

Se även:

Skönhetsfabriken

Flirtiga fransar direkt från fabriken

Skönhet kommer som bekant inifrån, men ibland kan man behöva lite hjälp på traven. Vill du satsa på ett naturligt lyft kan en kombinerad fransförlängning och ögonbrynsformning vara ett alternativ. Förutom att ge en fin inramning till ansiktet är välformade bryn och fransar ett sätt att minska behovet av smink, vilket kan kännas fräscht och praktiskt. Välj mellan flera olika tekniker som alla utförs av salongens hudterapeut eller stylist.

  • Prisexempel: Färg och form av fransar & bryn från ca 450 kr
  • Adress:

Wellness of Wasa

Fransar & bryn för alla tillfällen

Oavsett om du vill bättra på dina befintliga fransar och bryn med extra längd och volym, eller om du vill satsa på en förstärkt look med färg, får du här hjälp med både konsultation och behandling. Fransarna som används vid förlängning är skonsamma och funkar fint även för dig som har problem med allergier. Vill du slippa måla brynen själv kan micro blading vara ett alternativ, där semi-permanent tatuering ger dig fina bryn i upp till två år.

  • Prisexempel: Färg och form av fransar & bryn från ca 450 kr, fransförlängning från ca 1250 kr
  • Adress:

Allékliniken

Färg & form i flera steg

Mitt i centrala Göteborg hittas salongen med utsikt över Södra Allégatan och parken utanför. Varför inte förstärka dina naturliga bryn och fransar med hjälp av precis rätt färg, personligt anpassad för just dig? Färgen sitter i upp till sex veckor och vill du dessutom få hjälp med att ge brynens form extra skärpa hjälper dig salongens skönhetsexperter att få till den så att den passar ditt ansikte på bästa sätt.

  • Prisexempel: Färg och form av fransar & bryn från ca 390 kr
  • Adress:

LL Luxurious Lashes

Med fina fransar i fokus

I salongens ljusa lokaler, mitt i nybyggda stadsdelen Eriksberg, finner du det mesta som har med fransar och bryn att göra. Salongens team erbjuder dels franspermanent, där du ger dina egna fransar en fin böjning med hållbarhet i upp till 6-12 veckor, dels förlängningar med singel- eller volymfransar. Vill du satsa på den glammigare varianten ger volymfransarna upp till hela 400 fransar per öga, vilket annars normalt sett bär mellan 60-80 strån.

  • Prisexempel: Fransförlängning från ca 1300 kr
  • Adress:

Beauty Corner

Fransar för en festligare vardag

Här kan du vara säker på att få förföriska fransar och välformade bryn, då detta är salongens absoluta huvudfokus. Stället använder sig av olika typer av tekniker, med allt från traditionell ögonbrynsplockning till den trendiga och tillika österländska metoden trådning. Vill du förstärka dina befintliga fransar kan du antingen välja singelfransar för en personlig och naturlig inramning av ögat, eller volymfransen för en mer glamourös blick.

  • Prisexempel: Prisuppgift saknas
  • Adress: