Här är salongerna som är duktiga på fransar och bryn i Göteborg

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Sugen på flirtiga fransar, ute efter en glammig festlook, eller har du helt enkelt bara tröttnat på mascara? Inga problem, i Göteborg finns det idag mängder av salonger som snappat upp just denna skönhetstrend. För att du ska hitta rätt guidar vi här till Göteborgs bästa salonger där du kan forma och styla fransar och bryn, med allt från fransförlängningar och färgning till den österländska trådningsmetoden.

Alltid Vacker

Hedåsgatan 4, Centrum

Specialister på fransbehandlingar

Citysalongen Alltid Vacker har expertkunskap när det kommer till snygga fransar och bryn. På salongen i Lorensberg gör man fransförlängning, där man är specialiserat sig på volym- och singelfransar, lashlift samt färg och form av både fransar och ögonbryn. Om man själv vill arbeta i skönhetsbranschen, eller bara lära sig mer, hålls det utbildningar på Alltid Vacker där man bland annat kan bli diplomerad fransstylist.

Hårspa

Långedragsvägen 134

Förlängning, lash lift och trådning

Anna-Karin på Hårspa är fransstylist med en stor dos passion för en holistisk helhetssyn på skönhet. På den lilla salongen, som hittas i Käringbergets gemytliga centrum, utför hon olika typer av fransbehandlingar, bland annat fransförlängning och lash lift, liksom färg och form av fransar och bryn. Anna-Karin erbjuder även vaxning och använder sig av sockervax och beroende på behandling även av trådning.

Lashface&Co

Skånegatan 35, Centrum

Skonsamma behandlingar

Lashface&Co startades i Los Angeles med produkter för fransar och bryn som i dag används i flertalet salonger runtom i världen. På varumärkets egen salong kan du dels köpa produkterna, men också unna dig kompletta behandlingar för fransar och bryn. Böj fransarna med en lash lift-behandling, gör brow lift eller kom förbi för endast färgning.

Poshlashes Sweden

Skanstorget 17, Linné

Unna dig en makeover

Piffa till din look med lite extra flirtiga fransar och välformade ögonbryn på salongen Poshlashes. Med behandlingar som lashlift, fransförlängning och färgning kan du komma förbi för en komplett makeover, eller bara lite underhåll. I salongen kan du även unna dig fina naglar, vaxning och spraytan.

Beauty Bar by Dashl

Fredsgatan 10, Centrum

Lättillgängliga behandlingar

Här kan du stanna till och fixa fransarna och brynen på rasten eller när du känner för det. Den rosaskimrande lilla salongen erbjuder allt från en snabb färgning eller formning till olika kombinationsbehandlingar. Bland annat finns lash lift och brow lift för dig som vill att fransar och bryn ska hålla sig snygga lite längre.

  • Prisexempel : Färgning av bryn och fransar samt formning och styling av bryn ca 395 kr

Allékliniken

Södra Allégatan 12, Linné

Färg & form i flera steg

Mitt i centrala Göteborg hittas salongen med utsikt över Södra Allégatan och parken utanför. Varför inte förstärka dina naturliga bryn och fransar med hjälp av precis rätt färg, personligt anpassad för just dig? Färgen sitter i upp till sex veckor och vill du dessutom få hjälp med att ge brynens form extra skärpa hjälper dig salongens skönhetsexperter att få till den så att den passar ditt ansikte på bästa sätt.

  • Prisexempel: Färg och form av fransar & bryn från ca 390 kr

LL Luxurious Lashes

Östra Eriksbergsgatan 85, Hisingen

Med fina fransar i fokus

I salongens ljusa lokaler, mitt i nybyggda stadsdelen Eriksberg, finner du det mesta som har med fransar och bryn att göra. Salongens team erbjuder dels franspermanent, där du ger dina egna fransar en fin böjning med hållbarhet i upp till 6-12 veckor, dels förlängningar med singel- eller volymfransar. Vill du satsa på den glammigare varianten ger volymfransarna upp till hela 400 fransar per öga, vilket annars normalt sett bär mellan 60-80 strån.

Beauty Corner

Södra vägen 34, Centrum

Fransar för en festligare vardag

Här kan du vara säker på att få förföriska fransar och välformade bryn, då detta är salongens absoluta huvudfokus. Stället använder sig av olika typer av tekniker, med allt från traditionell ögonbrynsplockning till den trendiga och tillika österländska metoden trådning. Vill du förstärka dina befintliga fransar kan du antingen välja singelfransar för en personlig och naturlig inramning av ögat, eller volymfransen för en mer glamourös blick.

Wellness of Wasa

Vasagatan 35, Centrum

Fransar & bryn för alla tillfällen

Oavsett om du vill bättra på dina befintliga fransar och bryn med extra längd och volym, eller om du vill satsa på en förstärkt look med färg, får du här hjälp med både konsultation och behandling. Fransarna som används vid förlängning är skonsamma och funkar fint även för dig som har problem med allergier. Vill du slippa måla brynen själv kan micro blading vara ett alternativ, där semi-permanent tatuering ger dig fina bryn i upp till två år.

  • Prisexempel: Färg och form av fransar & bryn från ca 450 kr, fransförlängning från ca 1250 kr