Tugg Burgers Malmö

4,0
2 betyg
$
Hamburgerrestaurang
Tugg Burgers
4,0
2 betyg

På ett livligt litet stråk längs kanalen i Södertull hittar du Tugg, en av Malmös mesta burger joints. Burgare, sides, drinkar och annat gott i dryckesväg beställs här i baren för att sedan avnjutas i rustik miljö med en modern touch eller i bästa solläge på uteserveringen.

Schyssta ingredienser, schyssta priser och schysst service ligger i grunden för Tugg Burgers koncept - ett koncept som även har gått hem i Borås, Göteborg och Lund.

Här får ditt val av dagsmalet kött från utvalda gårdar, ostronskivling, halloumi eller köttsubstitutet oumph skina mellan burgarbröden, i sällskap av toppings och dressingar i flera olika smakkombinationer.

Till det serveras klassiska tillbehör såsom pommes (och sötpotatispommes!) samt en komplett dryckesmeny med allt från läsk och räddad fruktjuice till ett urval av hantverksöl på fat och flaska. Baren är även utrustad med allt som behövs för ett utbud av klassiska drinkar och en och annan kanna vit, röd eller bubblig sangria som går laget runt.

Allt går att få på plats vid rustika träbord under trendiga industrilampor, eller i vimlet på stråket som blickar ut mot kanalen. Du kan även klicka hem burgare på sajten via hemkörning eller beställa för avhämtning.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Tugg Burgers Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Tugg Burgers

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hade en nära religiös upplevelse när jag åt Tugg i Göteborg för något år sen. Förväntningar således höga. Tyvärr gjorde jag ett misstag och tog en dubbel, vilket jag kom på sen att man inte ska göra på Tugg. Puckar...

Riktiga saftiga hamburgare. Testa loaded fries till, flott är gott 😉

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Representerar du Tugg Burgers Malmö?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Tugg Burgers Malmö?

På Tugg Burgers Malmö serveras bland annat:

  • Hamburgare
  • Snabbmat

Vad kostar det att äta på Tugg Burgers Malmö?

Tugg Burgers Malmö ligger i prisklassen Budget ($).

Kan man beställa take away från Tugg Burgers Malmö?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Tugg Burgers. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Tugg Burgers Malmö uteservering?

Ja, Tugg Burgers Malmö har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Är Tugg Burgers Malmö barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Tugg Burgers som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Tugg Burgers Malmö?

Tugg Burgers Malmö ligger på Södra Vallgatan 3, 211 40, Malmö Centrum. I närheten ligger Lilla torg, Malmö.