Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

BrewDog Bar Södermalm

4,0 • 7 recensioner
BrewDog Bar Södermalm

På brittiska BrewDog dricker du hantverksöl enligt gammal tradition, så glöm med andra ord allt vad lager heter. Baren på Söder huserar ovanför Sthlm Brewing Co. och har dessutom en uteservering där du kan ta din öl i solen.

Se även BrewDog Bar Kungsholmen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2018

Sitter på tåget påväg hem och tänkte egentligen skriva direkt när jag lämnat lokalerna, men detta fick vänta en stund tills jag fått tänka till lite och nu skvalpar sinnet runt i en flod av underbar öl och eufori.

Hur är då... Visa hela »

1 sep 2015 · Uppdaterad

Väldigt trevlig och snygg bar om man är ute efter en lite mer spännande ölupplevelse.

Listad i: Skanstull
9 jan 2016

Massor av olika öl. Helt ok liten meny. Avslappnat häng, lite udda interiör. Kör aw, brädspel, tv-spel på retrosöndagar eller kolla in i köket från övre platserna

2 mar 2017

Schysst stämning, roligt och annorlunda utbud av öl, trevlig personal och roliga event!

16 okt 2017

BrewDog rekommenderas starkt för alla öl-älskare ute i Stockholms området. Ett klassiskt ölhak med mycket gemytliga och sköna lokaler, detta toppat med ett ölutbud som är ytterst svårt att konkurrera med. Istället för att beställa en vanl... Visa hela »

Listad i: Topp 10
21 mar 2018

Otrevlig personal som är ej serviceintrikade. Fick dålig rekommendation och sedan fick jak nachos med kött och sa att jag äter inte kött, servitören var otrevlig och ville inte hjälpa mig, då sa jag att jag ger nachos till någon annan gäst hon sa... Visa hela »

4 dec 2016

Översätt till svenska »

Brew Dog... Relaxed bar, perfect for hanging out with mates... Dogs are welcome