Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Italian Wine Bar Stockholm

3,6
7 betyg
Redigera Italian Wine Bar Stockholm

Garage del Gusto slår vakt om det italienska och erbjuder allt från delikatesser och espresso till rustik toskansk middag och vin i baren. Här kan du även avsluta dagen med en "aperitivo" - italiensk after work.

Glöm fusk och halvfabrikat. På italienska Garage del Gusto är det bra råvaror och ordentlig matlagning där hantverket ska stå i centrum som gäller. Här kombineras ekologisk delikatessbutik med vinbar, espressobar och en enkel restaurang som bland annat serverar handgjord ekologisk pasta. Liksom inredningen är maten rustik med inspiration från det enkla bonnköket. På menyn hittar du traditionella italienska maträtter att kombinera med ett glas vin bland levande ljus och brokiga stolar.

Den som inte är fullt så hungrig kan även stanna till för en kaffe eller lite vin och en ost- eller charkbricka efter jobbet. Och vill man verkligen passa på att mingla och umgås som i Italien är det "aperitivo", den italienska motsvarigheten till after work, som gäller från onsdag till fredagar, samt även på lördagar. Här dukas snittar, charkuterier och annat småplock fram tillsammans med italienskt vin på bardisken. Lördagsaperitivon innehåller en hel buffé från Toscana.

Är du i farten kan du köpa med dig utvalda italienska råvaror över disk. Bland annat hittar du handgjord pasta per hekto, lagrad ost, ekologisk prosciutto, pastasåser, olivoljor, marmelader och choklad. Varje produkt är italiensk - mycket kommer från just Toscana - och inom sortimentet eftersträvas ekologiskt. Även catering, pastakurser och vinprovningar går att ordna.

Användarbilder på Italian Wine Bar Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Italian Wine Bar Stockholm av Michaela J.
  • Bild från Italian Wine Bar Stockholm av Katarina D.
  • aperitivo  – Bild från Italian Wine Bar Stockholm av Katarina D.
  • Panzerotti med ricotta och Karl Johanssvamp – Bild från Italian Wine Bar Stockholm av Sophie E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
9 sep 2019

Riktigt fint! Litet och mysigt, familjärt och härlig stämning. Middagen är bra och kul med aw med aperitivo

23 dec 2014

Äntligen har det öppnat upp en italienare i stan som satsar på riktigt bra aperitivo.

31 okt 2018

Har bara varit här på aperitivo x antal gånger. HAr ej testat maten.
Ons-fre efter 17:00 så dukas det upp på bardisken en liten buffe; aperitivo. Du betalar din drink och tilltugg ingår (bra kvalitet på råvarorna).
Stämningen är skö... Visa hela »

13 sep 2019

Stannade direkt när jag hörde de italienska glädjeropen!

Stannade här och tog ett glas vin i baren. Det är hög ljud och vrålas på italienska mellan personalen, jag älskar det. Det finns bar inne och uteservering... Allt är sådä... Visa hela »

9 jul 2018

En grym italienare med glatt bemötande och italienska specialiteter. Det finns halvportionerna vilket är super för dem som inte vill äta en hel rätt. Om du bara vill ta en drink så finns apertivo vilket är supertrevligt och gott. Värt ett besök eller två!

2 okt 2018 · Uppdaterad

Gulligt litet ställe, som att vara hemma hos en släkting. Trevligt bemötande och goda rätter.

25 apr 2016

Super bra mat och trevlig personal!
Aperitivon är Sthlms bästa!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.