Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lion Bar Odenplan

0,0 • 0 recensioner
Lion Bar Odenplan

Skönt barhäng, sportevenemang, fördrink, party... på Lion Bar har en tisdagseftermiddag såväl som en lördagsnatt förmågan att förflyta väldigt snabbt. Även om du är där ända in på småtimmarna.

Maten på Nortullsgatan, ett stenkast från Odenplan, går i typisk och gedigen barmenyanda, med rätter som plankstek, fläsknoisette och grillade biffspett. Vardagar hittar du här en prisvärd lunchbuffé. Vill du bara ha ett enklare tilltugg hittar du på menyn ostgratinerade nachos, toast skagen och andra barklassiker.

Lion Bar blir med sitt varierade klientel lätt ett stamhak för både hungriga och sportsugna. Här möts partysugna killar och tjejer såväl som de som kommer in för en fördrink innan festen. Baren är omtyckt för sina humana priser, på både öl, vin och mat. Är du sportintresserade kanske någon av bildsskärmarna faller dig i smaken. Här kan du följa ditt favoritlag i främst fotbolls- och ishockeymatcher.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Lion Bar Odenplan!