The Old Brewer

4,8
6 betyg
Redigera The Old Brewer

Med The Old Brewer på Luntmakargatan har man skapat en modern version av den brittiska gastropuben, med en svensk touch. Här satsar man på hög kvalitet rakt igenom och kombinerar ambitiösa maträtter med lokal och internationell hantverksöl, schyssta viner och cocktails.

Bakom The Old Brewer i Vasastan står ägarna Tim Barbour och Morre Varli, varav den förstnämnda är från London och den sistnämnda från Stockholm. Tim ville ta med sig en bit av den brittiska gastropub-kulturen till Stockholm. Namnet The Old Brewer är en hyllning till kvarteret och det första bryggeriet som öppnade på Luntmakargatan år 1722. Här ska man inte bara kunna dricka gott, utan även äta gott och umgås med vänner och familj. I bardelen kan man välja bland olika typer av hantverksöl och det bästa av traditionella ales på fat, men också utvalda viner och ett brett utbud av cocktails. Här erbjuds även hemlagade snacks om man inte är sugen på en rejäl måltid.

Den som är hungrig hittar en stilfull matsal med levande ljus och tygservetter. Här serveras moderna europeiska rätter med brittiska och svenska influenser att umgås över. Menyn anpassas efter säsong och i köket jobbar man bland annat med lokalproducerade råvaror. Med inspiration från sina erfarenheter i London och Paris slår man även ett slag för en familjevänlig matupplevelse genom att servera ”Sunday Roast” på helgerna. För den som vill sitta lite mer avskilt finns en separat avdelning som även kan användas som ett chambre séparée.

Användarbilder på The Old Brewer Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Old Brewer av Cecilia S.
  • Bild från The Old Brewer av Cecilia S.
  • Bild från The Old Brewer av Cecilia S.
  • Bild från The Old Brewer av Cecilia S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jul 2022

Fantastiska drinkar och bra service. Förrätten löjligt god, varmrätterna goda och efterrätten god och mäktig. Härlig vibe.

10 nov 2020

Fantastiskt god mat, bra dryckesutbud, härlig stämning, mysig lokal och tillmötesgående personal. Ser redan fram emot nästa besök!!

28 jul 2022

Mycket trevlig personal
Väldigt god mat och riktigt härlig stämning i den trevliga lokalen.
Vad mer kan man önska för en trevlig afton

27 maj 2021

Översätt till svenska »

Much more gastropub than a pub that does food. We went for lunch and then came back the next day for supper. Really good wine list too!

19 nov 2021

Mycket vänlig och förekommande personal, som glatt hanterar mitt handikapp, och arrangerar bord och stolar, så attdetfu kar för mig. En gick t o m ut ochtorkade sitsen på min permobil, som väntade utanför i lätt duggregn efter en utmärkt fish and chips... Visa hela »

13 feb 2022