Chez Rinos

3,3
6 betyg
Restaurang
Hemsida
Instagram
Chez Rinos
3,3
6 betyg
Hemsida
Instagram

I källaren på Aloë i Älvsjö hittas syskonkrogen Chez Rinos – en social krog för alla. Här kan man mingla, äta internationella mellanrätter eller ta ett glas på skönt vis. På samma adress hittar man även sushistället Black Milk Sushi, som drivs av samma krögare.

Föreslå ändringar

Recensioner av Chez Rinos

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 mar 2023

Är det värt att åka till Älvsjö? Ja, faktiskt 🎉🥳. Äntligen har jag checkat av Rinos. Älskar lokalen och servicen är bra. Vi valde en prisvärd avsmakningsmeny. Älskade förrätten och efterrätten. Men huvudrätten, torn av kött... Visa hela »

15 mar 2020

Åkte ut spontant till Älvsjö här om dagen med två polare. Första intrycket var positivt. Annorlunda ställe som är sådär "knäppt men coolt". Problemet är att det blir coolt för att man tror att det ska vara sjukt bra, efter... Visa hela »

16 nov 2019

Vi kände för att leta efter något nytt denna fredag, så vi letade oss till söderort och Aloë’s bakficka, Rinos Bodega. Vi hamnade i en ruffig källare, precis så som vi förväntat oss, dock blev första intrycket inte så bra då... Visa hela »

8 feb 2020

Sent som synden kommer en recension kring årets julbord.

Jag är person som snabbt tröttnar på julens klassiska julbord och ofta blir besviken så brukar söka mig till de mera innovativa och kanske inte helt självklara julbordskoncepten. Denna gång... Visa hela »

18 jan 2023

Nytt, franskt, koncept från hösten 2022. Fortsatt stabilt och trevligt.

10 apr 2022