Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ciccio's

4,2 • 9 recensioner
Ciccio's

Med rötter i det italiensk-amerikanska köket har Ciccio's skapat en plats för umgänge, mat och dryck – inspirerat av Little Italy i New York. Namnet kommer från italienskan och är ett kärleksfullt ord för "knubbig pojke".

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 aug 2019

Hit går man för stämningen!! Älskar inredningen, musiken och att personalen är snyggt klädda och pratar italienska. Maten är bra, ingen smakexplosion men stämningen höjer betyget!

13 feb 2019

Brutalt bra service! Superhärlig atmosfären, tillochmed mitt i veckan är det som en löningslördag! Supergott såklart!

11 mar 2019

Jättetrevligt ställe! Lokalen och stämningen är verkligen toppen och servicen exceptionellt bra! Vi tog in några för- och pastarätter att dela på som servitören serverade till alla. Inget problem med rättvis fördelning med andra ord ;) Tyckte... Visa hela »

26 apr 2019

Fantastisk krog, andas känsla i precis allt!
Konceptkrogarna höll på att ta över ett tag runt Östermalm, Ciccios för mig tillbaka i tiden när stans bästa italienare då hette IL Tempo, inte att jämföra med dagens kitschiga IL Tempo!!
St... Visa hela »

12 apr 2019

Härlig stämning och bra service, fick ett glas prosecco medan vi väntade på bordet som bara var 5 min försenat. Ganska hög musik hela kvällen och ung publik. Tog charkbrickan och Manigott som båda var väldigt bra. Lite minus för pappersduken (dock... Visa hela »

24 nov 2018

Fantastiskt service & äkta italiensk riktigt god mat!!

6 jan 2019

Det italienska kökets sorrugat.

31 jan 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Ciccio ´ s är den bästa restaurangen jag någonsin varit på

/Gustav

29 nov 2018

Helt fantastisk lokal, och maten, wow! Godaste italienska maten jag någonsin ätit. Hit kommer vi definitivt gå igen.