Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Frantzén

4,9 • 8 recensioner
Frantzén

Lyxkrogen Frantzén, som tidigare låg i Gamla Stan, lämnade sin ursprungliga adress för att flytta till en totalrenoverad lokal i en 1800-talsbyggnad mitt i stan. Ytan är fem gånger större, med tre våningar och en terrass, men restaurangen har endast plats för 23 sittande gäster. Den gastronomiska inriktningen är fortfarande densamma, dock finns numera möjligt för exempelvis matlagning över öppen eld. 2018 blev Frantzén den första trestjärniga restaurangen i Sverige någonsin.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 dec 2017

Om jag försöker mig på att berätta om hela den här upplevelsen så kommer ni inte orka läsa, plus att det är roligare att gå dit utan att veta exakt hur allt kommer gå till från att man stiger in till att man går hem.

Sammanf... Visa hela »

Listad i: Favoriter
3 mar 2018

Middagen på Frantzén var en överraskning av min sambo och det var den bästa matupplevelsen i mitt liv.
Från att man kom dit till att man gick hem 3,5 h senare var allting helt underbart.
Deras vardagsrum som man njuter av ett glas bubbel till de första amu... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
22 dec 2018

En fantastisk upplevelse som inte liknar någonting annat!

28 feb 2019 · Uppdaterad

Riktigt bra och nog också en av stans dyraste restauranger. Fantastisk mat i avspänd miljö. Ska man klanka ned på nåt är det väl prisbilden och lite stel service. Finns likvärdiga avsmakningsmenyer i stan, till en betydligt lägre kostnad. Såklart... Visa hela »

9 sep 2019

Mysigt, ljuvligt gott och härlig personal!

19 mar 2018

Helhetsupplevelse av rang. Lokalen, servicen, atmosfären. Allt genomtänkt mer än i minsta detalj och utfört med underbar energi och glädje.

28 jul 2018

Ja, vad säger man? Värda sina 3 stjärnor minst sagt. Det är vänligt, man känner sig hemma och bekväm, det är vackert och det bjuds på en hel del häftiga saker både matmässigt och i dryckesväg. Jag gillade att de hade lunch, då... Visa hela »

Listad i: Finkrog, Favoriter
27 dec 2018

Sinnessjukt god mat. Jag vart förvånad hur bra det faktiskt var. Jag var på Franzén när den låg i gamla stan och gick där ifrån lite besviken. Men dom har verkligen kommit upp sig. Kan helt först deras tre stjärnor. Servicen var mjuk och omfamn... Visa hela »