Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Handelshuset

5,0
6 betyg
Redigera Handelshuset
Handelshuset

Bakom restaurang Handelshuset i Saltsjöbaden står Cecilia Andersson (Årets konditor 2012) och Andreas Edlund (Årets unga kock 2011), ett par som även delar samma kärlek till mat. Här serverar de enkla men rustika rätter som får tillagas länge. Det går även att droppa in på en fika. Restaurangen är inhyst i det pittoreska gamla handelshuset i Neglinge.

Användarbilder på Handelshuset Visa alla

  • Lägg till bild
  • Himmelsk – Bild från Handelshuset av Annelie V.
  • Bild från Handelshuset av Annelie V.
  • Bild från Handelshuset av Annelie V.
  • Bild från Handelshuset av Annelie V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 nov 2019

Nämen drömställe för en härlig långlunch under helgen! Heeelt klart värt vägen ut från stan och tiden det tar (om man nu kommer från stan hållet). Supermysigt ställe, kan tänka mig att det är magiskt när snön faller. Visa hela »

15 dec 2018 · Uppdaterad

Nyöppnade Handelshuset får en skön femma. Förutom att både maten och bakverken är fantastisk så är även miljön väldigt mysig och personalen tillmötesgående och härlig. Här blir det många helgluncher framöver nä... Visa hela »

27 okt 2019

Långlunch i gråvädret på Handelshuset Saltsjöbaden. Grym mat! Väl värt färden ut från stan! Skogssvampsoppa med stekta kantareller och riven tryffel. Sotad älgtartar blandad med stekt lök, selleri och äpple serverat med gruyereost, rost... Visa hela »

13 aug 2019

Ibland är det mysigt att upptäcka guldkornen utanför city. Restaurang Handelshuset i Saltsjöbaden är precis ett sådant guldkorn! Spännande lunchmeny som byts varje vecka och genom Cecilia Anderssons försorg också fantastiska bakverk. Nästan fullt p... Visa hela »

12 nov 2019

En riktigt klockren 5! Tre rätters på en söndag är inte något som brukar ske, men när menyn låter så tilltalande och spännande så slår man till.
Det är jätte mysigt, hemtrevligt och fanns en varm, välkomnande känsl... Visa hela »

Listad i: Favorit i repris!
10 mar 2020

Impossible to be any better, have a nicer atmosphere!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.