Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Nara-De Sushi Gamla stan

3,0
1 recension
Nara-De Sushi Gamla stan

Inne bland Gamla stans idylliska kullerstensgator gömmer sig den intima sushirestaurangen Nara-De Sushi på Schönfeldts gränd. Här omges du av en personlig japansk atmosfär som genomsyrar både service och den kreativa, färgglada sushin.

När man kliver in på Nara-De Sushi möts man av en avskalad och minimalistiskt inredd matsal med dekorationer som för tankarna till Japan. Trots minimalismen skapas en personlig och intim atmosfär, mycket tack vare det öppna köket där man kan se sushikockarna skapa sina verk.

På menyn finns självklart sushi i alla dess former. Här läggs mycket vikt vid vackra uppläggningar – varje rätt är som ett eget konstverk med färgglada, nytänkande tillbehör och riktigt färska och genuina råvaror. För den som är sugen på något annat än sushi erbjuds även prunkande poké bowls och klassiska koreanska och japanska varmrätter som yakiniku och yakitori. Är man vegetarian finns ett utbud av vegetarisk sushi och en vegetarisk poké bowl. Nara-De Sushis personal har en lång erfarenhet av branschen och de strävar efter att erbjuda sina gäster en genuin matupplevelse.

Under årets varmare dagar kan man slå sig ned på Nara-De Sushis trivsamma uteservering på kullerstenen utanför. Här kan du avnjuta japanska rätter hela dagen till både lunch och middag, med familj och vänner eller med dina kollegor.

Användarbilder på Nara-De Sushi Gamla stan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 sep 2020

Helt ok ”hål i väggen” standard sushi, inget man tar en omväg till!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.