Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stekpannan

3,8
4 betyg
Redigera Stekpannan
Stekpannan

Bland alla trendiga lunchställen och it-restauranger utgör Stekpannan ett avslappnat alternativ nära Medis. Men en bra meny för barnen har det blivit en favorit hos familjer, men stället funkar precis lika bra för ett möte med arbetskollegorna eller en middag med sin käraste.

Användarbilder på Stekpannan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Stekpannan av Mimmi S.
  • Bild från Stekpannan av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Stekpannan var en positiv överraskning. Jag trodde att det skulle vara medelmåttigt men det var faktiskt över förväntan. Maten var över genomsnittet. Ganska enkel men trevligt, gott, schyssta portioner. Personalen var fantastiskt trevligt, det fanns ett urval av goda d... Visa hela »

23 aug 2018 · Uppdaterad

Var här nyligen igen. Denna gången blev det skagenröra till förrätt, vad jätte god. Till varmrätt blev det oxfilé med karljohanssvamp sås och pommes. Var gott, dock tyckte jag köttet var lite väl rått när det kom in så bad d... Visa hela »

Listad i: Mysigt i mörkret
16 mar 2016

Mycket bra mat och en underbar personal

20 maj 2018

Dålig mat, jag och min pojkvän åt där och blev dåliga efter. Jag beställde vitlöksstekta champinjoner med bondbröd och champinjonerna var så pass gamla att dom fått som en hinna över sig, sen blivit uppvärmda på nytt. Min pojkvä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.