Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Boulebar Rålambshovsparken Pétanque, lemonad och vego-bricka

Boule kan vara en av de enklaste sommaraktiviteterna man kan göra.. alla kan spela vare sig ålder eller tillstånd (läs: otränad) och man kan stå och sippa på en god drink medans vilket är ett stort plus.

Medan vi tävlade mot varandra avnjöt vi diverse dryck och olika brickor med chark, ost och vegetariska alternativ. Jag hoppade charken eftersom jag inte äter kött, men dök på ostarna och den vegetariska brickan istället. En bricka kostar bara 95 kr! Perfekt som snacks för en afterwork. Jag avstod från bubblet idag och gick loss på en läskande Rose Lemande som släckte törsten i värmen.


Bär skjorta från H&M, byxor från & Other Stories och sandaler från ATP Atelier.

In action. Det gick inge vidare idag, men eftersom det är ett så socialt spel så spelar det inte så stor roll!

Boulebar finns på flera ställen runt om i Stockholm, idag var vi i Rålis på Kungsholmen.

 

 

 

Skriv en kommentar