Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Restaurangrecension | Mahalo

Ett av mina favoritställen när det kommer till hälsosam och fräsch mat är Mahalo, som finns på både Odengatan och Hornsgatan. Jag får alltid sådan otrolig beslutsångest när jag är här, då de har så mycket gott att välja på. Det mest optimala hade varit att sitta här en hel dag, så att jag kunde äta både frukost, lunch och middag. På menyn finns flera olika acaibowls, sallader, vegetarisk burgare, wraps, smörgåsar, gröt, pannkakor, raw cakes, smoothies mm.

Deras burgartallrik går på 145 kr och består av: sojaburgare i bröd med chilimajonnäs, fejkon, tomat, picklad rödlök, avokado, sambal och sallad, som serveras tillsammans med sötpotatispommes och chilimajonnäs. Trots att det är en burgare man äter så känns allt så fräscht och vällagat, plus att det är veganskt! Skulle verkligen rekommendera denna om man känner sig hungrig.

Mitt val brukar oftast falla på acai bowl "Loco" som serveras med hemmagjort jordnötssmör och granola, och färska hallon och blåbär. Denna acai bowl är den bästa jag hittat i stan, allting är vällagat från grunden och smakar lika gott som nyttigt. Min dröm är att jag skall få den serverad till frukost varje morgon, helst i sängen. Även deras smörgås med cashewröra, wraps och salladerna "Knivsöder" och "Buddha Bowl" är favoriter.

Betyg för Mahalo:

Mat: +++++
Miljö: ++++
Pris: ++++
Service: +++

Maten får fem av fem i sin kategori, miljön och priserna håller en bra fyra. Kunde önska lite mer mys, och det är inte vad jag skulle kalla billigt, men jämför man med en kaffe latte som numera är uppe i nästan 45 kr i Stockholm så är det inte dyrt! Servicen är det som kan svajja ibland - tjejerna som jobbar här är väldigt gulliga, men jargongen kan vara lite rapp och snäv, ibland! Vissa gånger får jag ett något kaxigt bemötande och vissa gånger är det varmt och vänligt. Jag saknar känslan av att komma hem, då jag är stammis här borde jag börjat känna det vid det här laget som jag gör på andra ställen.

 

 

Skriv en kommentar