Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
STYLEBY MAGAZINE, STILSIGNATUR OCH HEDDA STIERNSTEDT

Ni läser väl Styleby? Jag är så otroligt tacksam, glad och stolt över att få jobba med detta magasin och alla på redaktionen! Allt började våren 2015 då jag gjorde min praktik där, och efter det har jag under perioder jobbat på redaktionen, med både magasinet och webben. Sen jag blev frilansande så har jag haft äran att få fortsätta jobba med dem, och göra allt ifrån intervjuer till artiklar.

I det här numret hittar ni min intervju med Hedda Stiernstedt, skådespelerska och aktuell i Vår tid är nu på SVT. Hon berättar om sin stilsignatur och kärlek till Stan Smiths. Magasinet innehåller massa annat sommargodis, så spring och köp! Med detta nummer får man även en trendig plastväska.

Har ni en stilsignatur? Tycker det är så intressant. Jag tror att min skulle vara färgen svart - många kommenterar att jag ofta (läs: alltid) bär svart.

 

Skriv en kommentar