Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG PÅ THATSUP!

Äntligen har min blogg lanserats! Jag har sett fram emot det här under en tid nu, och idag är det dags för lansering.

Tidigare i vår frågade Thatsup mig om jag skulle vilja bli en av deras bloggare i och med deras nya lansering, vilket jag är otroligt tacksam och glad över. Jag ska verkligen ge det mitt allt!

Jag bad Ida Berzén som är marknadsansvarig och community manager på Thatsup, och min bloggchef - att ställa mig några frågor så att ni får lära känna mig lite bättre. 

Välkommen till Thatsup Linn! Vi är så glada över att du ska börja blogga för oss, hur känns det för dig? 

Otroligt roligt, lite nervöst, men mest bara så kul! Det händer mycket roligt nu, så det känns som grädden på moset att få starta en blogg på Thatsup. Jag tror att jag kommer att kunna dela med mig av väldigt mycket inspirerande content, vilket är det jag älskar mest.

Vi känner ju dig, men för dom som inte gör det, kan du berätta lite kort om dig själv?

Det är både den bästa och värsta frågan jag kan få, jag har så svårt att summera och vet inte var jag ska börja, så det blir lätt att jag rabblar på och så känns det spretigt. Efter ett möte där någon ställt den frågan får jag nästan alltid ångest. Ni ser ju, jag har inte ens börjat svara på frågan än. Hur som...

Jag är från Stockholm och är snart 27 år gammal. Förutom fyra år som jag spenderade i London har jag alltid bott i den här staden, och jag älskar den. Det har alltid fallit mig naturligt att skriva och läsa vad andra skriver, och jag har alltid haft ett öga för bilder och innehåll. Därför är det tacksamt att jag idag får jobba med det jag älskar. Förutom att jag är redaktör här på Thatsup så är jag frilansande skribent och journalist inom främst mode, livsstil, hälsa, resa och såklart mat.

Vad har vi att se fram emot i din blogg? 

Jag har så mycket tankar och idéer, jag vill bidra med så mycket inspiration som möjligt! Men nu närmst blir det mycket matlagning, restaurangbesök, bilder från vardagen och sommarens resor. En del tankar, känslor och vardagstips också.

Finns det några du ämnen brinner särskilt mycket för? 

Dont't get me started på ämnet djur. Jag är inte vegetarian, men peskiterian sen tre år tillbaka. Jag har alltid varit en extrem djurvän, och tycker att köttindustrin är helt sinnesjuk. Är det något jag skulle vilja bidra mer till är det att hjälpa till i detta, och arbeta med välgörenhetsorganisationer inom djur och miljö. Jag är dock resonlig, och operfekt, så bli inte skrämd. Men jag vill gärna lära andra om hur det funkar, inspirera och visa att det går att välja med omsorg. Ni kommer att få se mer om detta.

Annars älskar jag att prata om mat i mängder, gott vin och mode. Jag tycker även ämnen som psykisk ohälsa och psykologi över lag är väldigt viktiga och intressanta, speciellt i den tid vi lever i nu.

Hur ser din sommar ut? 

Min sommar kommer nog inte bli som jag tänkt mig, men förhoppningsvis blir den bra ändå. Jag planerar att ta igen förra årets dåliga väder med att bada massor och åka båt. Förhoppningsvis blir det en och annan resa med goda vänner och så har jag två fantastiska veckor i Frankrike att se fram emot - jag kommer att berätta mer om det snart. Sen blir det mycket fokus på jobb, men bara roliga saker.

Jag läste nyligen mitt horoskop för den första sommarmånaden, och det lät inte helt dåligt...

"Juni blir betydligt lugnare än maj och det är på sätt och vis bra, för du får chansen att smälta alla intryck från förra månaden. Du går in i en harmonisk period där familj och nära vänner dominerar. På jobbet är tempot rätt så lågt och du hinner med alla de där extra sakerna som du vill göra. Under slutet av juni väntar goda nyheter som rör ett arbete eller din lön. Det här blir starten på en underbar sommar."

Skriv en kommentar

Lycka till Linn, det här blir sååå spennande😋😎PS horoskopet värkar lovande💝

Kommentera