Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
You had me at hello

Biarritz, you took my breathe away. Den här staden är förtrollande vacker, och jag är helt kär i den. Dramatisk natur, kristallklart vatten, majestätiska klippor, färgglada hus, pittoreska gator, grandiosa hotell, vit sand. Det märks verkligen att detta är en surfstad, var och varannan tjej och kille kommer bärandes på en bräda, och vattnet är fullt av aktiva människor som surfar, snorklar eller krålar. Biarritz, you had me at hello!

Jag landade på Biarritz flygplats (man kan även flyga till Bilbao och Bordeaux men det är lite längre) igår eftermiddag. Det första jag gjorde var att svida om till bikini och springa ner till stranden som ligger 50 meter från hotellet. Jag har varvat vin med mat och glass, promenader, fotboll, läsning, dopp i havet och lite jobb. Nu ska jag äta lunch vid vattnet och sen sola ett par timmar. Ikväll går startskottet för Surfakademin med middag på Le Surfing. 

Det är lite kämpigt med internet här… jag hade planerat ett inlägg med bildregn men uppladdningen är otroligt långsam om ens genomförbar, så det får räcka med detta så länge. Jag ska göra mitt yttersta för att uppdatera så gott det går under min tid i Frankrike! 

Följ mig på Instagram för mer bilder och inspiration, där kan jag uppdatera mer! 

Skriv en kommentar

Så härligt, det är bara att njuta 🏄🍷

Ida B.

Ser magiskt ut! 😻

Kommentera