Touch down Sweden

Aldrig någonsin har jag packat upp OCH tvättat så snabbt. På mindre än ett dygn efter min ankomst hem till Sverige har jag packat upp, fördelat och tvättat allt innehåll (läs kaos) som låg i min stora resväska. Som vanligt hade jag använt ca 30% av det jag packat med mig för 2,5 veckor i Europa, men det känns skönare att tvätta allt när det legat och skumpat runt där inne - så det blir fräscht och doftar gott. Känslan nu, med rentvättade kläder i garderoben och resväskan i källaren är fenomenal.

Fyra flygresor, två länder, tre tågresor, sex städer och x antal taxiresor senare är jag tillbaka på svensk mark, och jag ska säga att det var bara en härlig känsla att möta en exalterad mamma på flygplatsen. Borta bra men hemma bäst, sådan är jag. Vad föredrar ni?

Jag har gjort så otroligt mycket på så kort tid att min hjärna nästan är överfylld, men bara med rikedom. Alla platser jag sett, alla människor och nya vänner jag fått, alla upplevelser och alla intryck - WOW. Jag vet inte riktigt vad jag ska börja, men ville först och främst säga; I'm back!

Trots att min semester inte är helt över än så lovar jag bättre blogguppdatering, det var riktigt svårt med Wifi i Frankrike som jag befann mig i större delen av semestern, så det blev lite mindre bloggning än väntat. Men, det betyder desto mer inlägg nu. För oj vad jag har material!

Stay tuned friends!

 

Skriv en kommentar