Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Hello UTERQÜE

Mode hör inte till det vanligaste jag skriver om här, men förutom mat så är mode ett av mina större intressen (och jag kommer från flera år i modebranschen). Som nämnt i tidigare inlägg är det modeveckan och jag är bjuden på några visningar, och kände jag att det var dags för min nya skatt, inköpt i Palma i somras, och få komma ut ur garderoben!

Jag börjar känna att jag har ett komplett bas av väskor nu, mitt mål har varit att ha en i varje storlek. Förra året belönade jag mig själv med min första riktig fina designerväska, "Le Dix" från Balenciaga, en väska i mellanstorlek. Eftersom jag flänger en del och typ alltid bär med mig min laptop behövde jag en stor också, en vardagsväska som rymde allt och i lite till och det föll på Pienza från ATP Atelier. Sen dess har jag suktat efter en liten "tantväska" som jag kallar det, som endast rymmer det allra viktigaste och är lite snällare mot mina axlar när jag inte behöver bära med mig allt. Jag har varit lite sugen på box-modellen ett tag, och föll pladask för denna när jag besökte Uterqüe-butiken i somras.

Har jag någon modeintresserad läsare där ute?

xx

Skriv en kommentar

🛍💃💄

Katarina D.

M&M (mat&mode) for the win.

Din blogg är en av mina higlights of the day :-)

Linn W.
· Svar till Katarina D.

Men åh vad glad jag blir! ❤️ Lovar att jag ska fortsätta leverera det ännu mer!

Kommentera