Snapshots

Det är mycket jag dokumenterar som jag inte hinner blogga om, vilket betyder att jag får prioritera och försöka välja ut det som jag tror att ni uppskattar mest. Jag tror att jag fotar cirka 1000 bilder i veckan som bara ligger på min mobil och väntar på att få visas upp, allt i från recept jag lagar, restauranger jag besöker, events jag går på osv. I det här inlägget tänkte jag visa upp lite snapshots från vardagen, och eftersom det är sommar (fortfarande) så har det varit mycket fokus på lugna dagar, båtliv och matlagning. Jag skulle säga att "allt" drar igång den här veckan, och definitivt nästa vecka (lagom till modeveckan är alla back to business igen) så då blir det mer happenings. Vill ni följa med mig i vardagen ska ni följa mig på Instagram här!

Jag har som nämnt åkt mycket båt, älskar att åka båt.

Saknat min älskling otroligt. Svårt att förstå att han är borta. Här kan du läsa mer om Alfons om du vill.

Packat upp en fin-fin påse från VASS PR med massa skönhetsgodis i. Man tackar! Vill ni se mer skönhet här? Kommentera så återkommer jag med recensioner och skönhetstips!

Badat, badat, badat. Under juli månad in i augusti var det 27 grader i vattnet, kan ni förstå!?

Jag har varit på Whiskey-event!

Där fick jag dricka (och tillaga) whiskey-drinkar och äta pizza med potatis, gorgonzola och valnötter.

Vart på promenad och besökt hästarna i stallet som ligger nära mitt familjehem.

Åkt ännu mer båt med några kollegor från Thatsup, här ser ni Ida på wakeboard. Vi åkte även ring, eller snarare en fåtöljliknande uppblåst sak vilket var topp tre det roligaste jag gjort i år. Jag skrattade så mycket att jag trodde jag skulle få syrebrist. Jag gjorde även årets vurpa vilket bidrog till många skratt. Tack för den fina turen!

Lagat French Toast med mascarpone och bär som avnjutit i morgonsolen alldeles själv.

Haft föräldrarfritt i familjehemmet och haft besök av en bästa vän. Jag slängde ihop lite smörstekt toast med tångcaviar, creme fraiche, rödlök, citron, gröslök. Kan verkligen rekommendera tångcaviar som ett veganskt alternativ, riktigt god (och man känner ingen skillnad) plus att den ser väldigt elegant ut! Det blev även räkor med hemlaga aioli och vitt vin till det. En superhärlig sensommarmiddag.

Gillar ni den här typen av inlägg? Gillar inte? Vill ni se något speciellt? Kommentera gärna. Och tack till alla er som läser, så glad att ha er här!

 

Skriv en kommentar

Gillar!

Kommentera