Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Johan & Nyström

3,8 • 4 recensioner
Johan & Nyström

För vissa är kaffe drivmedlet som får kroppen att starta på morgonen, fortsätta gå under dagen och det som toppar middagen. Hos vissa människor är det en nödvändighet, för andra en av de största njutningarna. Vem man än är som människa när det kommer till kaffe är ett besök hos Johan & Nyström en upplevelse. Här rostar man kaffet själv, för hand i små och i små upplagor. Filosofin är att gott kaffe inte kan stressas fram, det ska långsamt få rostas tills det nått sin bästa form. Här finns även ett fantastiskt utbud av teer, över 100 stycken.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag har varit många gånger här och alltid köpt kaffe, t.o.m tagit omvägar hit för det. Kaffet är definitivt ett av stans bästa. Dessutom skön personal och bra bullar & mackor. Bäst är att sitta utanför på bänken i solen och... Visa hela »

Nej idag var det ingen trevlig personal där. Var jag än flytta mig med mina 5 hundar. Så var det gnäll gnäll gnäll. Förra gången sa dom att man fick ge vatten. Idag fick jag inte det

Väldigt kunnig personal som brinner för kaffe. Rostar egna bönor, rekommenderar starkt deras Signature Espresso från Etiopien. - Något överhajpat och tar priserna därefter

Stans bästa kaffé. De har noggrant utvalda bönor och handlar med bra leverantörer för att kunna erbjuda det allra bästa. Personalen är kunnig och verkar genuint intresserade av vad de jobbar med och om du frågar snällt delar de gärna med sig av si... Visa hela »