Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Rosendals Trädgård

4,3 • 7 recensioner
Rosendals Trädgård

I ett av växthusen på Rosendals Trädgård ligger det mysiga och omåttligt populära caféet som serverar lunch, bakverk, kaffe och te med ekologisk och biodynamisk inriktning. Under vintern är det bara att klämma ihop sig inne i växthuset, men på sommaren finns det gott om plats i den lummiga trädgården bland blommor, växter och träd. På uteserveringen hittar du även en trädgårdsbar med allt från vin till latte, mackor och lättare mat. Juletid ordnas konserter, marknad och julmys.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 okt 2018

Det finns en anledning till varför den ett år blivit utvald till årets fikaställe av WhiteGuide.
En oas, pärla och Stockholms stolthet, speciellt en underbar vacker sommardag.
Det finns ett cafe med lunch men det jag gör är tar med mig filt och picknick-k... Visa hela »

Listad i: Uteservering
24 feb 2019

Säger som en föregående. Det absolut bästa med Rosendals är miljön och strosandet runt omkring. Fikat är underbart med stor variation men jag kan skippa luncherna som är för små och smaklösa för sitt pris.
Iaf på helgerna, har... Visa hela »

28 feb 2018

Det här stället får poäng för sin miljö och omgivning. Det är mysigt att strosa hit både på sommaren och i jultider. Jag har ätit lunch, deltagit i aktiviteter och handlat i deli-butiken här. God mat och sevärt besök som jag hade re... Visa hela »

1 mar 2019

Café med uteservering mitt bland äppelträden.

9 sep 2019

Ljuvlig miljö och så god morotskaka! Ganska dyrt, men den fina atmosfären är värd varenda krona.

15 nov 2018

Älskar att fika här!! Så fina omgivningar! Detta är ett ställe jag alltid introducerar mina danska kompisar för - och det är alltid en succes!

8 apr 2015

Underbart café både sommartid och vintertid. På sommaren sitter du ute i den lummiga trädgården och äter en god lunch bestående av egenodlad och närproducerad mat. Bakverken är också grymma. På vintern sitter du i det mysiga växthus... Visa hela »

Listad i: Favvocafén