Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Rosendals Trädgård

4,2
15 betyg
Redigera Rosendals Trädgård

I ett av växthusen på Rosendals Trädgård ligger det mysiga och omåttligt populära caféet som serverar lunch, bakverk, kaffe och te med ekologisk och biodynamisk inriktning. Under vintern är det bara att klämma ihop sig inne i växthuset, men på sommaren finns det gott om plats i den lummiga trädgården bland blommor, växter och träd. På uteserveringen hittar du även en trädgårdsbar med allt från vin till latte, mackor och lättare mat. Juletid ordnas konserter, marknad och julmys.

Användarbilder på Rosendals Trädgård Visa alla

  • Lägg till bild
  • Lökmarknaden! – Bild från Rosendals Trädgård av Anna L.
  • Sötebröd utbudet! – Bild från Rosendals Trädgård av Anna L.
  • Stekt svamp m. rostade potatis och fermenterade egen odlade grönsaker till! – Bild från Rosendals Trädgård av Anna L.
  • Lökmarknaden! – Bild från Rosendals Trädgård av Anna L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jul 2022

En skön oas ute på Djurgården. Trädgårdshandel där man kan köpa växter och sånt. Lanthandel med knäcke, marmelader m.m. Café och bar.
Otroligt skönt att sitta ute i den stora trädgården under äppelträden och s... Visa hela »

30 okt 2018

Det finns en anledning till varför den ett år blivit utvald till årets fikaställe av WhiteGuide.
En oas, pärla och Stockholms stolthet, speciellt en underbar vacker sommardag.
Det finns ett cafe med lunch men det jag gör är tar med mig filt och picknick-k... Visa hela »

Listad i: Uteservering
3 sep 2022

När hösten är på intågande och graderna inte längre är och nosar vid 30grader, luften börjar bli mer krispigare och längtan till den där myset som hösten ändå kommer med till många!

En tripp till Rosendal trädgå... Visa hela »

23 mar 2020

Tog en promenad ut hit i solen. Trädgården ligger vackert till på Djurgården och jag gillar ALLT! Här finns en butik, en restaurang och såklart flera trädgårdar. Massor av sittplatser. Sitt med fördel ute, men annars inne i växthuset. Trevlig se... Visa hela »

24 feb 2019

Säger som en föregående. Det absolut bästa med Rosendals är miljön och strosandet runt omkring. Fikat är underbart med stor variation men jag kan skippa luncherna som är för små och smaklösa för sitt pris.
Iaf på helgerna, har... Visa hela »

11 jul 2022

Otroligt mysigt stopp på en runda runt djurgården. Gör sig bäst på våren eller tidig höst. Lite överprisat (kladdkaka för 70kr).

28 nov 2019

Om man saknar julkänslan så ska man bege sig till rosendals trädgårdar, otroligt mysigt. Brödet de säljer i deras ”gårdsbutik”, riktigt gott.
Jag har redan besökt trädgården två gånger sedan de öppnade sin julmark... Visa hela »

28 feb 2018

Det här stället får poäng för sin miljö och omgivning. Det är mysigt att strosa hit både på sommaren och i jultider. Jag har ätit lunch, deltagit i aktiviteter och handlat i deli-butiken här. God mat och sevärt besök som jag hade re... Visa hela »

14 apr 2022

Fantastic place, right in the middle of the city! They even use the food they grow in their cafe. Kid friendly, dog friendly :-)

9 sep 2019

Ljuvlig miljö och så god morotskaka! Ganska dyrt, men den fina atmosfären är värd varenda krona.

8 apr 2015

Underbart café både sommartid och vintertid. På sommaren sitter du ute i den lummiga trädgården och äter en god lunch bestående av egenodlad och närproducerad mat. Bakverken är också grymma. På vintern sitter du i det mysiga växthus... Visa hela »

Listad i: Favvocafén
2 apr 2021

115 kr för en matjefile som låg över tallriken ej skivad en brödbit lite rödlök en liten skvätt med gräddfil ,10kr sill å10kr bröd resten 10kr osnyggt allt igenom,kan det vara ny personal, besviken har varit där många gånger

23 jan 2020

Jag skulle beskriva Rosendals Trädgård som en fantastisk oas i Stockholm! Om du tar spårvagnen från centralen och åker 15 minuter hamnar du i en trädgård där du har möjlighet att fika eller äta lunch under ett äppelträd. Du kan strosa... Visa hela »

15 nov 2018

Älskar att fika här!! Så fina omgivningar! Detta är ett ställe jag alltid introducerar mina danska kompisar för - och det är alltid en succes!

12 okt 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.