Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

East

3,5
27 betyg
Redigera East
East

På Stureplan finns mängdvis med såväl krogalternativ som klubbkoncept. På East ryms både mat- och klubbkänsla under samma tak. Som middagsgäst blir man nästan häpen när man öpnnar upp den ambitiösa och asiatiskt inriktade menyn. Här hittar man alltifrån huvudrätter med intryck från Korea, Japan, Thailand och Vietnamn. Sushialternativen är många och framförallt innovativa. Miljön på East är skapad på ett klipskt sätt som öppnar upp för barhäng och middagssittning i samma lokal, men i olika sektioner. Publikmassan är heterogen både när det kommer till åldrersgrupp och stil.

Restaurangen drivs av Brasseriegruppen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 okt 2018 · Uppdaterad

Jag tycker inte att jag hade jättehöga förväntningar på restaurangen, trots detta blev jag riktigt, riktigt besviken. Jag och en vän var på plats strax efter lunch, och det var i princip bara vi två på hela restaurangen. Där vi satt kunde vi se s... Visa hela »

14 jan 2019

Hade satt en trea tidigare men måste höja betyget. Tycker de har lyft lokalen (för visst har de gjort om lite?) och spicy tunan jag åt till lunch var fantastiskt god! Kommer gå tillbaka bara för den. Men det är dyrt, riktigt dyrt. Man får räkna med ca... Visa hela »

12 dec 2019

Idag var det jullunch med jobbet på East. Om du inte är sugen på ett traditionellt julbord så är detta ett bra alternativ 😊. Jättegod mat, många olika sorters sushi och asiatiska rätter plus ett efterrättsbord. Efterrätterna skulle kunna vara bä... Visa hela »

2 okt 2018

Gillar East både som restaurang och bar även om jag bara ätit här en eller två gånger. Som restaurang har maten alltid känts genomtänkt och vällagad. Som bar känns det som ett ställe man alltid kan lita på förutom när det blir... Visa hela »

19 apr 2021

Ok men inget som imponerar. Maten och drycken är väldigt over-prized.

27 jun 2019 · Uppdaterad

Asiatisk meny. Uteservering vid Stureplan med tiotalet bord. Lite seg service men god mat.

8 okt 2018

Är sugen på att testa maten här men än så länge har det bara blivit besök på kvällstid när klubben drar igång. Från gång till gång är de bra och dåligt, beror verkligen på kväll. Senast var de avstä... Visa hela »

10 feb 2019

Bra service och god mat men till ett allt för saftigt pris. Klientelet är lite väl mycket knarkiga män i media- och finansbranschen.

10 jul 2018 · Uppdaterad

Härlig stämning och god sushi men tyvärr inte för den prislappen. Vi råkade få en servitris som hade en av sina sämre dagar vilket så klart sänkte stämning en aning.

Varit här för ett glas på kvällen vilket var en hä... Visa hela »

14 jan 2020

Härligt ställe med bra stämning och läge! Bara varit här på aw:s vilket East är perfekt för. Trevlig uteservering! Dock väldigt besviken sist jag var här då vi serverades avslagen och ljummen cava. Inte ok!

7 apr 2019

Gillar East både dagtid och kvällstid en snabb drink på ute serveringen eller en middag inne!

Var och åt brunchen och den var superbra! Både buffé med goda vegetariska sallader sushi och sedan kom det in buns som varmrätt! Vi var ett större sä... Visa hela »

15 jan 2020

Gott, men dyrt! Åt bara mellanrätterna och de var riktigt goda men inte värt pengarna. Drinkarna var också riktigt dåligt presenterade, i typ vattenglas med is och ett sugrör - även om själva drinken var god! Bäst var biff sashimin och den friterade bl... Visa hela »

29 jan 2021

En av mina favoritrestauranger. Modern inredning, trevlig personal och riktigt god asiatisk mat. Min favorit är angus beef sushin. Wow.

24 dec 2021

Såg fram emot en annorlunda mysig julafton men bjöds på total besvikelse. Julbordsbuffé som stället inte riktigt passade till. Trångt och dåligt utbud. Fick hämta servitören för att beställa dryck. Slitet och sunkigt särskilt på... Visa hela »

15 sep 2015

East är nog det svåraste stället att recensera. För mig iallafall. Här har jag spenderat en hel sena kvällar med både god sushi, starka drinkar och det har varit både på olika typer av dejter och arbetsluncher. De senaste gångerna har jag inte v... Visa hela »

8 apr 2015

Jag brukar gå till East på AW med vänner och det slutar alltid med att jag beställer mat, antingen att avnjuta där eller ta med mig hem. Jag brukar ta någon av deras makis, den med tempuraräka och sparris är en favorit. Alltid god stämning och hög... Visa hela »

Listad i: Bästa sushi
19 jun 2018

Mitt sällskap beställde tre olika sushis (lax, ceviche och en tempura) och helt ärligt talat så var det en riktig besvikelse. Sushi saknade karaktär och smak, och att priset var orimligt hög för den kvaliten (ca 200 kr för 10 små bitar). Uteserveringen... Visa hela »

29 nov 2018

Hade hört väldigt gott om East innan mitt besök. Tyvärr blev det nog mitt första och sista. Inte prisvärd mat (överprisat för det man får), ingen balans i smakerna (alldeles för stark chili på sushin för att kunna njuta och smaklöst... Visa hela »

11 apr 2021

Översätt till svenska »

Very Good resturang

9 jun 2018

Det är inget fel på maten på East men heller ingenting som står ut. Tycker att för de pengarna de tar (lunch för två landade på ca 950 kr) så bör det erbjudas en helt annan upplevelse. Svårt att välja detta med det utbud som finns i... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.