Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

East

3,5 • 10 recensioner
East

Sedan 1989 har East erbjudit stockholmarna en restaurang och bar i händelsernas centrum, mitt på Stureplan. Som en av pionjärerna inom det asiatiska fusion-köket har krogen kommit att bli en självklar destination för barhäng, sociala middagar och dans in på småtimmarna.

På East infinner sig både restaurang- och klubbkänslan under samma tak. Hit kan man komma under hela dagen för att äta lunch eller middag, ta en AW eller hänga i baren och lyssna på dj:s fram till 03 (hela veckan!). Kvällstid förvandlas krogen successivt från restaurang till nattklubb med hög stämning och blandad publik.

Miljön är avslappnad och interiören bär inspiration från Asien, men med moderna svenska inslag. I lokalen har man gjort plats för en sushibar, matsal och två barer, vilket skapar ett hus för många möjligheter, tillfällen och sällskap. 

På menyn samsas asiatiska klassiker med mer avancerande och moderna kombinationer, där smaker från bland annat Korea, Japan, Thailand och Vietnam möts. I baren finns ett varierat utbud av viner, asiatisk och europeisk öl, ett stort urval av sake, exotiska cocktails och te. På menyn hittar du allt från koreanska pannkakor till ceviche och ett stort urval av sushi.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 okt 2018

Gillar East både som restaurang och bar även om jag bara ätit här en eller två gånger. Som restaurang har maten alltid känts genomtänkt och vällagad. Som bar känns det som ett ställe man alltid kan lita på förutom när det blir... Visa hela »

8 okt 2018

Är sugen på att testa maten här men än så länge har det bara blivit besök på kvällstid när klubben drar igång. Från gång till gång är de bra och dåligt, beror verkligen på kväll. Senast var de avstä... Visa hela »

22 aug 2015

Av någon anledning har jag inte ätit på East förrän nu. Det blev en lite ambitiösare lunch där vi testade lite nigiris, lite makis och några förrätter. Nigirisen var egentligen helt ointressanta och de kan man lika gärna hoppa över, fram... Visa hela »

10 jul 2018 · Uppdaterad

Härlig stämning och god sushi men tyvärr inte för den prislappen. Vi råkade få en servitris som hade en av sina sämre dagar vilket så klart sänkte stämning en aning.

Varit här för ett glas på kvällen vilket var en hä... Visa hela »

19 jun 2018

Mitt sällskap beställde tre olika sushis (lax, ceviche och en tempura) och helt ärligt talat så var det en riktig besvikelse. Sushi saknade karaktär och smak, och att priset var orimligt hög för den kvaliten (ca 200 kr för 10 små bitar). Uteserveringen... Visa hela »

9 jun 2018

Det är inget fel på maten på East men heller ingenting som står ut. Tycker att för de pengarna de tar (lunch för två landade på ca 950 kr) så bör det erbjudas en helt annan upplevelse. Svårt att välja detta med det utbud som finns i... Visa hela »

15 sep 2015

East är nog det svåraste stället att recensera. För mig iallafall. Här har jag spenderat en hel sena kvällar med både god sushi, starka drinkar och det har varit både på olika typer av dejter och arbetsluncher. De senaste gångerna har jag inte v... Visa hela »

4 jun 2018

On the list Forever ever? / Zara

Listad i: Efter 1
8 apr 2015

Jag brukar gå till East på AW med vänner och det slutar alltid med att jag beställer mat, antingen att avnjuta där eller ta med mig hem. Jag brukar ta någon av deras makis, den med tempuraräka och sparris är en favorit. Alltid god stämning och hög... Visa hela »

Listad i: Bästa sushi
26 maj 2015

Kanske godaste sushin i stan! Minus för den relativt tråkiga inredningen men plus för trevlig persona och centralt läge.