Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

East

4,0 • 3 recensioner
East

På Stureplan finns mängdvis med såväl krogalternativ som klubbkoncept. På East ryms både mat- och klubbkänsla under samma tak. Som middagsgäst blir man nästan häpen när man öpnnar upp den ambitiösa och asiatiskt inriktade menyn. Här hittar man alltifrån huvudrätter med intryck från Korea, Japan, Thailand och Vietnamn. Sushialternativen är många och framförallt innovativa. Miljön på East är skapad på ett klipskt sätt som öppnar upp för barhäng och middassittning i samma lokal, men i olika sektioner. Publikmassan är heterogen både när det kommer till åldrersgrupp och stil.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Av någon anledning har jag inte ätit på East förrän nu. Det blev en lite ambitiösare lunch där vi testade lite nigiris, lite makis och några förrätter. Nigirisen var egentligen helt ointressanta och de kan man lika gärna hoppa över, fram... Visa hela »

Kanske godaste sushin i stan! Minus för den relativt tråkiga inredningen men plus för trevlig persona och centralt läge.