Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Koja Bar

5,0
1 recension
Koja Bar

På bistrocaféet Koja Bar på Regeringsgatan finner du en bit av både Korea och Japan. Med rätter baserade på omtyckta klassiker som bao, kimchi, dumplings och olika bowls kan du unna dig riktig soul food till lunch. Njut av hemgjorda drycker och modern mat i en miljö som för tankarna till typiska hål-i-väggen-ställen i Seoul och Tokyo.

Färgstarka bowls, riktigt stark kimchi, hemgjorda gyozadumplings och saftiga udonnudlar ligger till grund för menyn på Koja Bar, där rätterna byts ut regelbundet. Här fokuserar man på hälsosamma lunchalternativ som serveras med mängder av gröna tillbehör, som picklade grönsaker, sojabönor, groddar och mycket annat. Vad sägs om baos med grillad kyckling och kimchi, friterad tofu med svartris eller en klassisk katzukyckling? Vill du ta med dig upplevelsen hem så kan du köpa med dig deras hemgjorda såser och kimchi.

Koja Bars lunchrätter passar utmärkt som take away, men du kan även slå dig ner vid ett community table i den intima lokalen. Här har man inrett med inspiration från restaurangerna i Japan och Korea, med fokus på minimalistisk design och ljusa träslag samt lekfulla detaljer. Här glömmer du snabbt bort att du faktiskt befinner dig i Stockholm.

Användarbilder på Koja Bar

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 maj 2020

Väldigt trevlig liten restaurang med supergod mat!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.