Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Burgartrenden exploderade i Stockholm i början av 10-talet. Prime Burger Company var en av restaurangarna som tog vara på detta och öppnade dörrarna till allmänheten den 25 april 2013 i Restaurang Ett Hundra Etts gamla lokaler. Som man förstår på namnet så är det hamburgare man frossar i här och på menyn finns nästan ett tiotal olika varianter att välja mellan. I övrigt finns här pulled pork och hemmagjorda hot dogs. Till det kan du välja mellan french fries och cheesy fries, eller en sallad om du inte vill vara fullt så onyttig. I baren finns ett stort antal amerikanska ölsorter.

Se även Prime Burger Company

Användarbilder på Prime Burger Company Birger Jarlsgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
29 jan 2019 · Uppdaterad

Jag blir aldrig missnöjd när jag besöker Prime. Goda burgare och krispiga pommes. Personalen är också alltid skön, men inte för skön.

13 mar 2018

Älskar Prime Burger! Riktigt goda, saftiga burgare med stor variation. Extra plus för att det finns många sides att välja mellan. God milkshake och trevlig personal! Toppen helt enkelt.

22 dec 2014 · Uppdaterad

När det gäller en ren cheeseburgare tycker jag både Phils, Flipping och Burger Bistro är strået vassare. Men är man sugen på en lite grisigare burgare, med diverse pålägg och såser så är Prime mästarna enligt mig. Själv bruk... Visa hela »

29 apr 2016

Har haft väldigt blandade upplevelser här, men skulle inte säga att det är helt ok. Burgarna klarar sig, men servicen och detaljerna har en bit kvar till godkänt.

25 dec 2014

Ett av de absolut bästa hamburgehaken! American- diner inspererat med tegelväggar och färgglada stolar.
Burgarna är saftiga och pommesen krispiga, att man får tryffelmayo till är ett stort plus i kanten. Du får inte lämna stället utan att ha testat... Visa hela »

Listad i: Bästa hamburgarna

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 okt 2019

Jag förstår inte att när folk ska tycka till om nt måste de överdriva . Ida: just ” älskar prima... Adam : ” aldrig missnöjd...
Bra burgare och prisvärd, gillar atmosfären o bra service.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.