26/11 2023! Självaste på stora mörka och svartaste fredagen på året, närmare bestämt den 24/11 2023 så var det dags att sätta sig vid deras ”chefs table” på bästa Restaurang Hantverket! Det har gått några år sen sist och nu är man ju här på that’s up som ambassadör så det vore inte mer än rätt att klottra ner några rader med ord å meningar här liksom😜
Varken jag eller mitt långvägade sällskap till ungdomsvän blev missnöjd med besöket! Vi båda gillar konceptet med att kunna beställa flera ”förrätts”stora rätter så man kan beställa flera olika. Det är verkligen genuint mästerverk i hur Stefan.E och hans kökspersonal kan hantverksmässigt hantera med råvarorna. Respekt för hantverket i matlagning är högkvalitativ och inget tillåts att har dött förgäves, 5 av 5!
När man får ett sådant service som vi fick så blev jag själaglad, både jag och våra servitriser vi hade bjöd på oss själva under kvällens gång. Är det något som jag sätter stort värde på så är det att få den känslan av att få vara sig själv. Att man sen också ger dessa anställda det lilla extra på jobbet gör inte saken sämre, win-win! De bevisade att de kunde behärska service mind, 5 av 5 till servicen❤️
Lokalen ger jordnära och murrigt känsla, lite så där mörkt trolskt som en urskog! Helt i min smak eftersom jag gillar naturen och bevarande gammalt. Vet inte hur jag skall förklara det rättvist, gå dit och bilda eget uppfattning är faktiskt en bra rättvis beskrivning😋 blir 4 av 5!
Man tröttnar aldrig och blir heller inte besviken med att gå på Restaurang Hantverket!
26/11 2023! Självaste på stora mörka och svartaste fredagen på året, närmare bestämt den 24/11 2023 så var det dags att sätta sig vid deras ”chefs table” på bästa Restaurang Hantverket! Det har gått några å...
Denna recession avser lunchen och jag kan knappt vänta att boka in en middag på detta ställe för wow så bra! Jag förstår helt att stället har blivit nominerad i Gulddraken 2020.
Mysig restaurang där allt är väldigt genomtänkt alltifrån bar till bord i olika storlekar och nivåer, inredning och allt där till.
Lunchen håller heltklart bra prisklass Dagens lunch 145 kr och de byter varje dag. Du kan även lyxa till det med en förvald tre rätters meny för 310 kr. Inte fyskam där heller. Á la carte kostar mellan 155-175 kr.
Vi valde två från a la carte menyn steket gnocchi och grillad skivad fläskkarré. Gnocchin helt klart mycket god, det godaste med hela rätten var broccolin. Älskar att råvaran står i fokus. Hur får man en broccolibit så god?! Helt klar en god rätt men önskade väl kanske generellt mer av tomatsåsen den smakade salvia men inget wow. Den grillade fläskkarrén alltså wow vilken grillsmak! Minuset med denna rätt var att den serverades på focacciabröd inget fel i sig men något i minsta laget för att klassa som en lunch, skulle gärna tryckt i mig två eller tre stycken sådana och anledningen du vill inte att de ska ta slut. RIKTIGT BRA SMAKER!
Trevligt överlag var att vi fick en förrätt med bönor och parmesanmajo ihop med den klassiska brödkorgen och smöret var rumstempererat.
Personalen var trevlig och hjälpsam men jag hade knappt tuggat klart min gnocchi innan tallriken var borta. Kaffe ingår inte till lunchen något som jag brukar tycka är schysst.
Helt klart ett värt lunchbesök. Kommer boka middag hit under våren. Här är en restaurang lämpad för alla ålderskategorier. Håll utkik de kan bli en del kändis span.
Denna recession avser lunchen och jag kan knappt vänta att boka in en middag på detta ställe för wow så bra! Jag förstår helt att stället har blivit nominerad i Gulddraken 2020.
Mysig restaurang där allt är väldigt genomtänkt a...