Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

World Trade Center Restaurang

0,0
0 betyg
Redigera World Trade Center Restaurang

World Trade Center ligger vid Cityterminalen i centrala Stockholm, ett stenkast från Centralstationen. Förutom kontor och konferensanläggning erbjuds här mat och dryck i WTC Restaurang och Piazzan, i form av lunch samt arrangerade evenemang för middag och kväll.

WTC Restaurang
Här serveras en à la carte-lunch med en säsongsanpassad meny, med utvalda råvaror, där husmanskost möter de internationella köken. Entrén hittar du på Kungsbron 1.

Piazzan
I Piazzan som du når via entrén på Klarabergsviadukten 70 hittar du flera alternativ av dagens lunch. Här finns alltid tre olika rätter: en kötträtt, en fiskrätt och ett vegetariskt alternativ. Salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör och kaffe ingår alltid i lunchen.

Butik & Deli
I butiken intill finns ett utbud av frukostpåsar, smörgåsar, soppa, dagens sallad, hemgjord lasagne och gott till fikat. Allt är tillagat i deras egna kök & bageri – perfekt för den som önskar en färdiglagad lunch eller middag att ta med hem.

Chambre séparéer & evenemang
Är ni ett sällskap som önskar en privat tillställning finns både chambre séparée och festlokaler att boka för exempelvis enskilda luncher, middagar och provningar. Är man upp till 1200 personer som önskar en afton med middag eller fest erbjuder restaurangen ett evenemangspaket där kvalitet står i fokus.

Lokalerna har högt i tak med mycket utrymme och ljusinsläpp, där enkla och bekväma möbler formar en modern interiör.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera World Trade Center Restaurang!

Användarbilder på World Trade Center Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild