Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

World Trade Center Restaurang

0,0
0 recensioner
World Trade Center Restaurang

World Trade Center ligger vid Cityterminalen i centrala Stockholm, ett stenkast från Centralstationen. Förutom kontor och konferensanläggning erbjuds här mat och dryck i WTC Restaurang och Piazzan, i form av lunch samt arrangerade evenemang för middag och kväll.

WTC Restaurang
Här serveras en à la carte-lunch med en säsongsanpassad meny, med utvalda råvaror, där husmanskost möter de internationella köken. Entrén hittar du på Kungsbron 1.

Piazzan
I Piazzan som du når via entrén på Klarabergsviadukten 70 hittar du flera alternativ av dagens lunch. Här finns alltid tre olika rätter: en kötträtt, en fiskrätt och ett vegetariskt alternativ. Salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör och kaffe ingår alltid i lunchen.

Butik & Deli
I butiken intill finns ett utbud av frukostpåsar, smörgåsar, soppa, dagens sallad, hemgjord lasagne och gott till fikat. Allt är tillagat i deras egna kök & bageri – perfekt för den som önskar en färdiglagad lunch eller middag att ta med hem.

Chambre séparéer & evenemang
Är ni ett sällskap som önskar en privat tillställning finns både chambre séparée och festlokaler att boka för exempelvis enskilda luncher, middagar och provningar. Är man upp till 1200 personer som önskar en afton med middag eller fest erbjuder restaurangen ett evenemangspaket där kvalitet står i fokus.

Lokalerna har högt i tak med mycket utrymme och ljusinsläpp, där enkla och bekväma möbler formar en modern interiör.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera World Trade Center Restaurang!

Användarbilder på World Trade Center Restaurang

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild