Restaurang Urban Deli Sveavägen

3,0
2 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Urban Deli
3,0
2 betyg
Hemsida
Instagram

Hängvänliga Urban Deli vid Hötorget rymmer restaurang, café, saluhall och hotell under samma tak. För den som är hungrig, törstig eller bara vill umgås håller restaurangen öppet från tidig morgon till sen kväll. Här är en modern mötesplats där du bland annat kan gå loss på färska delikatesser direkt från saluhallen eller bara ta en drink i baren.

Innanför Urban Delis matbutik på Sveavägen hittar du den trendigt men hemtrevligt inredda restaurangen. Här inleds morgonen redan vid sjutiden med en dignande frukostbuffé. Under dagen serveras internationella lunchrätter, och kvällstid erbjuds bland annat grillade rätter och smårätter att dela. För den som föredrar vegetariskt finns det mycket grönt. Vid sidan om lunch- och middagsmenyn hittar man även charkuterier, skaldjur och andra delikatesser från den intilliggande saluhallen, liksom en separat meny för de minsta.

Brunchen är internationell, med innovativa à la carte-rätter inspirerade av bland annat Amerika och Asien. Vill man istället socialisera sig eller köra en AW med cocktails är det bara att ta en plats i någon av de två barerna. Här träffas såväl hotellgäster som locals och kontorsfolk från byggnaden. Hela stället bjuder på avslappnat urbant häng för alla från vänner och kollegor till småbarnsföräldrar. Det finns även ett chambre separée för sällskap som vill sitta mer avskilt.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Urban Deli Användarbilder

Recensioner av Urban Deli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb. 2020

Snygg inredning
Men dyrt (med tanke på kvaliten). Inte god mat. Dålig service. Högljutt. Kallt.
Varit här ett par gånger, alltid lämnar stället med en meh känsla.
Saknar själ
Det finns så mycket potential men det kommer ej fram. Visa hela »

1 okt. 2020

Åt en lunch här med gamla kollegor för ett tag sen och var mycket nöjd med allt från service till lokal och mat.