Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
RECENSION: RESTAURANG SENSUM

Har ni varit på Restaurang Sensum? Detta ställe öppnade sina dörrar år 2017 och ligger ett stenkast från Norra Bantorget. Stilen är modern och elegant, på kvällen serveras mindre rätter från ett europeiskt kök, och under dagtid kan du äta Dagens lunch. Idag fanns bland annat Falafel, Kolja och Vit sparris som du ser på bilden.

De har en liten uteservering med plats för ca 10 personer mitt på Wallingatan. Alla i mitt sällskap var nöjda med sina rätter (det åts även en Wienerschnitzel som ni ser nedan). Min vita sparris var en förrätt, men den passade perfekt om man inte var superhungrig - vilket jag inte var idag.

Det är avslappnad stämning med kvarterskrog-känsla. Jag kan tänka mig att det är ett trevligt ställe för att bara ta ett glas vin på också, speciellt nu på sommaren när man kan sitta ute.

Mitt betyg för Restaraung Sensum baseras endast på lunchen.

Mat: ++++
Miljö: +++
Pris: +++
Service: ++++

För att summera så skulle jag rekommendera dig att gå dit, speciellt om du bor i kvarteret!

 

Skriv en kommentar